Piqué: “El nostre primer objectiu és la Lliga”

Piqué: “El nostre primer objectiu és la Lliga”

El central considera que la temporada passada va ser “bona” i creu que les decepcions finals a la Champions i a la Copa han de servir de “motivació extra” enguany

Gerard Piqué té clares les prioritats del FC Barcelona. “La Lliga és el nostre primer objectiu i és la competició que et marca la temporada”, ha declarat en la roda de premsa prèvia al duel que es jugarà en unes hores al Hard Rock Stadium de Miami. Acompanyat pel nouvingut Junior Firpo, el ‘3’ culer ha afegit: “Hem de tenir l’objectiu de guanyar-ho tot però també tenir els peus a terra i poder controlar les expectatives”.

En aquest sentit, ha assegurat que “la temporada passada va ser bona amb una nova Lliga guanyada però les expectatives creades van fer que l’afició marxés amb sensacions agredolces” després que s’escapessin en l’últim sospir la Champions i la Copa del Rei. “El que va passar a Liverpool ha de ser una motivació extra”, ha raonat.

En un altre ordre de coses, Gerard Piqué ha reconegut la seva satisfacció amb l’arribada de Griezmann: “És un grandíssim jugador i és una gran notícia tenir-lo amb nosaltres. Esperem que s’adapti bé i ens pugui ajudar a guanyar partits”.

També ha lamentat la lesió de Lionel Messi tot i que espera que pugui jugar la primera jornada de Lliga contra l’Athletic Club. “Volem que es recuperi com abans millor. El calendari no ajuda: cada cop tenim menys vacances, les competicions comencen abans i les temporades acaben més tard... i una lesió d’unes setmanes a l’inici de temporada et pot deixar fora alguns partits”, ha argumentat.

El central ha comentat el possible retorn de Neymar Jr: “És un grandíssim jugador que coneix el vestidor, la ciutat i el Club. Va haver-hi gent que va quedar descontenta quan va marxar però hi ha molta gent que va estar molt satisfeta del seu rendiment al Barça. És una operació molt complicada i és ell qui ha de manifestar-se”.

En tot cas, ha recordat que “les incorporacions ja fetes aporten un plus” i milloren la plantilla de la temporada passada. “La plantilla que tenim ara és suficientment important com per optar a tots els títols”, ha declarat.

Junior Firpo: “He tingut una rebuda magnífica”

També ha comparegut en roda de premsa el flamant fitxatge culer, Junior Firpo. “Estic molt content de com m’ha acollit el vestidor, he tingut una rebuda magnífica”, ha reconegut en la seva primera resposta, alhora que ha deixat clara la seva il·lusió de cara a un possible debut com a blaugrana a Miami contra el Nàpols.

Després, ha elogiat el seu company i rival per un lloc al lateral esquerre: “Jordi Alba és un dels millors del món i sé que crear-li competència és molt difícil. Aprendré molt d’ell i intentaré posar-li la decisió difícil a l’entrenador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut