Jordi Argemí visita l’equip a l’estada d’Encamp

Jordi Argemí visita l’equip a l’estada d’Encamp

El directiu responsable de la secció d’handbol ha compartit la jornada amb els jugadors i tècnics, ha participat en la roda de premsa al Comú d’Encamp i ha presenciat l’entrenament de la tarda

La jornada d’aquest dimarts en l’estada del Barça d’handbol a Encamp (Andorra) ha comptat amb la visita de Jordi Argemí, directiu responsable de la secció. Argemí s’ha desplaçat a terres andorranes per compartir unes hores amb la plantilla i el cos tècnic encapçalat per Xavi Pascual. Al migdia, a més, ha participat juntament amb el tècnic i el capità, Víctor Tomàs, en la roda de premsa institucional al Comú d’Encamp.

El directiu ha donat un missatge de suport absolut a l’equip i l’ha encoratjat a seguir en la línia de treball de les darreres temporades per assolir els objectius marcats. Jordi Argemí ha presenciat l’entrenament de la tarda sobre la pista del Complex Poliesportiu d’Encamp, i ha atès a Barça TV per valorar la jornada. El directiu ha explicat que ha vist l’equip “molt concentrat” i “amb la il·lusió de tornar a lluitar per tot”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut