Primer entrenament a Miami amb quatre jugadors

Primer entrenament a Miami amb quatre jugadors

La Barry University de Miami ha acollit una primera sessió amb Coutinho, Arthur, Arturo Vidal i Iñaki Peña

Miami ha viscut el primer entrenament del FC Barcelona. Almenys, d’una petita part del conjunt blaugrana, que aquest matí s’ha exercitat a la Barry University -seu d’una universitat catòlica privada fundada als anys 40- abans de la primera sessió amb la totalitat del grup aquesta tarda al Hard Rock Stadium, escenari del primer compromís blaugrana a terres nord-americanes.

En la sessió han participat els tres futbolistes sud-americans que més tard s’han incorporat a la dinàmica d’entrenaments: els campions de la Copa Amèrica amb el Brasil Coutinho i Arthur i el semifinalista xilè Arturo Vidal. Per tots tres aquest ha estat tot just el segon entrenament, després del celebrat a Barcelona just abans de marxar rumb als Estats Units. Amb ells s’ha exercitat també el porter del Barça B Iñaki Peña.

Cal recordar que Luis Suárez va incorporar-se el dia 31 als entrenaments i que ja va tenir els seus primers minuts durant el Trofeu Joan Gamper, mentre que Lionel Messi va patir una lesió al soli en la seva primera sessió i no ha pogut viatjar a terres nord-americanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut