Andreu Plaza: “Ara som l’equip a batre”

Andreu Plaza: “Ara som l’equip a batre”

El tècnic somia amb la Champions, aplaudeix l'arribada de Daniel i llança un avís: "Inter tornarà amb força i serà el principal rival juntament amb ElPozo"

Il·lusions renovades del míster Andreu Plaza i tota la plantilla en l’arrencada de la pretemporada 2019/20. Després d’aconseguir el triplet la temporada passada, Plaza adverteix de les dificultats que presenta la nova campanya. “La temporada passada només ens va faltar la Champions i és el títol que ens agradaria tenir i intentarem tenir”, avisa el tècnic. “La lliga premia la regularitat del millor equip i, en canvi, la Champions és una competició molt complicada perquè implica d’altres factors més difícils de controlar”, explica el tècnic.

Plaza també s’ha mostrat satisfet per l’arribada de Daniel perquè “és un jugador polivalent amb molta experiència” i està convençut que “Inter tornarà amb força i tornarà a ser el principal rival, juntament amb ElPozo”. Això sí, Plaza és conscient que el Barça parteix com a favorit a tot. “Ara som l’equip a batre i treballarem per tornar a estar on sempre li correspon a aquest Club”.

Ferrao i Lozano, ambiciosos

L'MVP i el millor ala de l'últim campionat de lliga, Ferrao i Sergio Lozano, tornen amb les piles carregades després de les merescudes vacances. "Ja tenia ganes de tornar a la rutina, entrenar i preparar-nos per a la temporada que acaba de començar. Crec que la temporada que vam fer l'any passat ha estat bona i tenim ganes de més ", ha sentenciat Ferrao.

"Ha estat un estiu amb unes vacances merescudes i tenim nous reptes. Es veu l'equip il·lusionat i amb ganes. Anirem partit a partit per aconseguir tots els títols que puguem, però cal enfocar-se en objectius que siguin fàcils de complir i després ja anirem veient com va la temporada ", ha apuntat Sergio Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut