Martens i Van der Gragt posen l’equip al complet

Martens i Van der Gragt posen l’equip al complet

Les subcampiones del món s’han incorporat aquest dilluns a l’estada del Barça a la Vall d’en Bas

El Barça Femení ja treballa al complet. Les subcampiones del món Lieke Martens i Stefanie Van der Gragt han estat les últimes en incorporar-se a l’equip a l’estada de la Vall d’en Bas, una vegada finalitzades les seves vacances.

En el vuitè dia en terres gironines, després del partit d’entrenament amb l’AEM Lleida, Van der Gragt ha treballat al marge, mentre que, segons han informat els Serveis Mèdics, Martens té una lesió en un dit del peu esquerre que arrossega des del Mundial. Serà avaluada a Barcelona i queda pendent d’evolució.

Visites especials

La sessió matinal d’aquest dilluns ha comptat amb una visita il·lustra. L’exjugadora i icona del futbol femení, Brandi Chastain, es troba uns dies a Barcelona i ha volgut presenciar en directe un entrenament del Femení. La directiva responsable de la secció, Maria Teixidor, i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, han exercit d’amfitrions de la campiona del món el 1991 i el 1999.

En acabar l’entrenament, Chastain s’ha fotografiat amb l’equip i a continuació hi ha dinat a l’hotel de concentració de la Vall d’en Bas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut