El Barça ja és als Estats Units

El Barça ja és als Estats Units

Després d’unes nou hores de vol l’expedició blaugrana aterra a Miami, on disputarà el primer dels dos amistosos previstos contra el Nàpols a terres nord-americanes

El FC Barcelona ja és als Estats Units. L’avió de l’expedició blaugrana ha aterrat -després d’unes nou hores de vol- a les 17 hores (a Barcelona son sis hores més) a l’aeroport de Miami, on el conjunt d’Ernesto Valverde disputarà el primer dels dos compromisos previstos contra el Nàpols a terres nord-americanes.

Als Estats Units el Barça hi jugarà dos partits: a Miami el 7 d’agost (19.30 hores, hora americana) i a Ann Arbor el dia 10 (17 hores, hora americana).

L’expedició culer cap als Estats Units està encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu i els directius Jordi Moix, Javier Bordas, Marta Plana i la Delegada de Cultura de la Junta Teresa Basilio, a més del CEO Òscar Grau.

Cal recordar que abans d’agafar l’avió el primer equip ha dut a terme l’últim entrenament a Barcelona, hores després d’imposar-se a l’Arsenal en la disputa del 54è Trofeu Joan Gamper. Un cop finalitzada la sessió, s’ha conegut la llista de 26 convocats per afrontar els dos partits als Estats Units, els últims abans d’arrencar la Lliga a San Mamés contra l’Athletic Club. Una convocatòria en la qual no hi és Leo Messi després que hagi patit una lesió en el seu primer entrenament de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut