Marquen els primers gols de la pretemporada

Marquen els primers gols de la pretemporada

El Barça Femení ha disputat un partit d’entrenament davant l’AEM Lleida a la Vall d’en Bas

Continua la posada a punt del Barça Femení en l’estada de deu dies a la Vall d’en Bas. Entre les múltiples sessions preparatòries també hi ha lloc per partits d’entrenament i aquest diumenge ha estat el primer, davant l’AEM Lleida, de la categoria de plata (Reto Iberdrola). Ha estat doncs, la primera ocasió per veure jugar Caroline Graham Hansen, Jenni Hermoso i Andrea Falcón de blaugrana.

L’estrena del nou projecte de Lluís Cortés, sota una intensa tempesta a la primera part, ha estat amb el següent onze: Paños, Marta Torrejón, Pereira, María León, Melanie, Hamraoui, Losada, Alexia, Graham, Jenni Hermoso i Mariona. També hi han participat: Coronado, Gemma, Laia Codina, Leila, Patri, Aitana, Falcón, Oshoala i Pina. Per tant, Patri Guijarro ha tornat a jugar amb el Barça després de set mesos.

Amb tot, el partit d’entrenament ha acabat amb resultat de 13-0 a favor de les culers. Les primeres golejadores de la pretemporada han estat Mariona (3), Oshoala (3), Hamraoui (2), Losada, Marta Torrejón, Jenni Hermoso, Graham i Aitana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut