La gira pels Estats Units, al detall

La gira pels Estats Units, al detall

L’equip d’Ernesto Valverde viatja aquest dilluns i visitarà Miami i Michigan per jugar dos amistosos davant el Nàpols el 7 i el 10 d’agost, respectivament

Després del Japan Tour 2019, el FC Barcelona torna a fer les maletes i viatjarà aquest dilluns als Estats Units, on tancarà la pretemporada 2019 amb la disputa de dos partits davant el Nàpols, el 7 d’agost a Miami i el 10 d’agost a Michigan. El públic nord-americà veurà així un doble enfrontament entre el vigent campió de LaLiga i el subcampió de la Sèrie A Italiana.

L’equip d’Ernesto Valverde jugarà el primer partit contra el Nàpols de Carlo Ancelotti el dia 7 d’agost al Hard Rock Stadium de Miami, el mateix estadi on a l’estiu del 2017 el Barça va jugar el primer Clàssic de la història als Estats Units i en què es va imposar per 3-2. Tres dies més tard, tots dos equips es tornaran a veure les cares però en aquest cas serà al University Michigan Stadium, a la localitat d’Ann Arbor, seu de l’equip universitari de futbol americà dels Michigan Wolverines. Aquest estadi és el més gran del país, amb una capacitat de 107.000 espectadors. 

Barça Fest Miami

El viatge del FC Barcelona inclourà, a més, una sèrie d’actes socials i institucionals, entre els quals destaquen la Barça Fest Miami, que tindrà lloc a l’àrea de BayFront, el 6 d’agost, el dia abans del partit, entre les 18 i les 22 hores (hora de Miami). Aquesta festa inclourà diverses activitats de diversió i entreteniment de temàtica Barça i comptarà amb un escenari on actuaran Play NSkillz i Pedro Capó, autor d’un dels èxits de l’estiu, Calma.

A més d’aquesta festa, hi ha previstos també diversos actes i trobades amb les penyes dels Estats Units i Centreamèrica, així com activitats amb algunes de les Barça Academy del país, amb la participació de l’exjugador i actual ambaixador del Barça, Juliano Belletti.

Tercera visita en tres anys

Serà la primera vegada que el FC Barcelona visiti els Estats Units en tres pretemporades consecutives i la novena a la història. La primera, fa al 1937, va ser cabdal per a la supervivència del Club. Més recentment, a l’estiu del 2017, l’equip va jugar tres partits a Nova York, Washington i Miami. La temporada passada va visitar Los Angeles, Dallas i San Francisco, a més de fer una estada a Portland, i va realitzar per primera vegada una gira conjunta amb el Barça Femení.

Des del punt de vista de la implantació global de la marca Barça, el mercat americà és un territori prioritari a causa del fort creixement que viu el futbol en aquest país. Aquesta dinàmica posa el Club, que té una oficina permanent a Nova York des del 2016, en disposició de generar una gran quantitat de nous seguidors en un mercat en què l’esport és una indústria molt desenvolupada i en què la competència és molt forta.

PROGRAMA DEL FC BARCELONA

Dilluns, 5 d’agost

13.00h Sortida de l’expedició del FC Barcelona en el vol xàrter IB2811 amb destinació a Miami (*Hora catalana)

16.50h Arribada de l’expedició del FC Barcelona a l’aeroport de Miami (*Hora EUA)

Tot seguit, trasllat a l’Hotel East Miami

Dimarts, 6 d’agost

10.00h Torneig Social Pro Evolution Soccer 2019 al 77 SportBar, a Coral Gables, amb la presència del membre de la Junta Directiva Javier Bordas, del directiu en cap de la comissió social, Josep Maria Barnils, i de l’ambaixador del Barça, Juliano Belletti.

18.00h Inici de la Barça Fest Miami a Bayfront Park

18:15h Roda de Premsa al Hard Rock Stadium amb la participació de dos jugadors

19.00h Entrenament de l’equip al Hard Rock Stadium. Obert als mitjans els primers 15 minuts

Dimecres, 7 d’agost

10.00h III Trobada Panamericana de Penyes al Sabadell Financial Center de Miami: reunió dels representants d’aquestes penyes amb la presència de Josep Maria Barnils, directiu en cap de la comissió social

19.30h FC Barcelona -Napoli FC al Hard Rock Stadium 

Dijous 8 d’agost

10.00h Sortida de la resta de l’expedició en el vol xàrter MIA 641 amb destinació a Detroit

10.30h Clínic de Juliano Belletti, ambaixador del Barça, a la Barça Academy d’Orlando

13:05h Arribada a Detroit i trasllat a l’Hotel Graduate Ann Arbor

18.00h Entrenament de l’equip al University of Michigan Soccer Stadium Memorial. Obert als mitjans els primers 15 minuts

Divendres, 9 d’agost

16.15h Roda de premsa al University of Michigan Stadium amb la participació de l’entrenador i un jugador

17.00h Entrenament de l’equip al University of Michigan Stadium, obert als mitjans els primers 15 minuts

Activitats Barça Academies

10.30h Clínic de Juliano Belletti, ambaixador del Barça, a la Barça Academy de Columbus

16.00h Clínic de Juliano Belleti, ambaixador del Barça, a la Barça Academy de Chicago

Dissabte, 10 d’agost

17.00h Napoli-FC Barcelona al University of Michigan Stadium

21. 00h Sortida del vol xàrter 5Y8572 amb destinació a Barcelona

Diumenge, 11 d’agost

10.45h Arribada a l’aeroport de Barcelona (*Hora catalana)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut