Tot un festival familiar al Camp Nou pel trofeu Joan Gamper

Tot un festival familiar al Camp Nou pel trofeu Joan Gamper

Dues jornades de festa i activitats lúdiques acompanyaran el proper cap de setmana la celebració del Trofeu Joan Gamper i el debut a l’Estadi del Barça 2019/20 contra l’Arsenal

Després dels dos partits de pretemporada a la gira pel Japó, el Barça disputarà el diumenge 4 d’agost el Trofeu Joan Gamper, que significarà l’estrena del primer equip al Camp Nou la temporada 2019/20. Un partit previ abans de marxar cap als Estats Units, on continuarà amb la preparació de l’equip amb un doble enfrontament contra el Nàpols, els dies 7 i 10 d’agost respectivament.

En aquesta ocasió, la visita de l’Arsenal significarà la presentació oficial davant de l’afició del nou Barça d’Ernesto Valverde contra un gran rival i també el debut a l’estadi de les noves incorporacions, De Jong, Neto i Griezmann.

El partit, però, també serà la cloenda final de dues jornades plenes d’activitats que animaran la festa del Gamper que se celebrarà al voltant de tot el Camp Nou.

L’Estadi i els seus voltants tornaran a oferir una infinitat d’activitats per a tota la família dividides en 4 zones, l’Àrea Festival amb activacions i música en directe, l’Àrea Food Market amb tota mena de serveis de restauració i chill-out, l’Àrea d’Activitats Familiars per a tota la família però especialment centrades en els més joves i l’Àrea Estadi amb música i activacions per dinamitzar als aficionats abans de la presentació dels jugadors i del partit.

Mapa Zones - Trofeu Joan Gamper

Els horaris de la festa

Les activitats del Gamperfest Estrella Damm començaran ja el dissabte 3 d’agost a les 10 hores i aniran dirigides a qualsevol seguidor sense la necessitat de tenir entrada pel partit. Les dues zones amb activitats obertes a tots els públics seran l’Àrea d’Activitats Familiars i l’Àrea Food Market. Tothom qui vulgui en podrà gaudir el dissabte 3 d’agost de les 10 hores fins a les 20 hores i el diumenge dia 4 de les 10 hores fins a les 15 hores. A partir d’aquest moment, l’accés a les instal·lacions i a les diverses activitats serà només amb l’entrada per al partit i a partir de les 16.00 hores s’obrirà la Zona Festival, amb una sessió de DJ i els concerts de Suu, Javiera Mena, Arnau Griso i Doctor Prats.

A partir de les 19.00 hores començarà l’animació a l’interior de l’Estadi i després tindrà lloc la presentació del cos tècnic i la plantilla davant l’afició del Camp Nou.

Dissabte 3 d’agost

10.00 h – 20.00 h: Activació de l’Àrea d’Activitats Familiars i de Food Market (Obertes a tothom. No cal tiquet d’entrada) 

Diumenge 4 d’agost

10.00 h: Inici de les activitats a l’Àrea Familiar i de Food Market a l’esplanada del Camp Nou. (Obertes a tothom. No cal tiquet d’entrada)                                                                                                                                 

15.00 h: Accés a les instal·lacions i activacions només amb l’entrada del partit

16.00 h: Obertura de la Zona de la Música amb una sessió de DJ

17.00 h: Inici dels concerts a l’Àrea de la Música amb 4 miniconcerts

  • 17.00 h: Concert de Suu
  • 17.30 h: Concert Javiera Mena
  • 18.00 h: Concert Arnau Griso
  • 18.30 h: Concert Doctor Prats

 19.00h: Final dels concerts. Inici d’animació a l’interior Estadi

19.20 h: Presentació oficial 1r equip FC Barcelona temporada 2019/20

20.00 h: Inici partit Trofeu Gamper (FC Barcelona-Arsenal)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut