El retorn més esperat

El retorn més esperat

Ferran Sarsanedas, capità del Barça B, va tornar a jugar ahir contra el Santfeliuenc després de superar la lesió de llarga durada del genoll esquerre de la que va ser operat el passat mes de novembre

El capità ha tornat. I les sensacions que va deixar ahir van ser molt bones. Ferran Sarsanedas va tornar a l’equip contra el Santfeliuenc després de superar la lesió de llarga durada del genoll esquerre de la que va ser operat el passat mes de novembre. La ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre que es va fer al camp de l’Espanyol B  ja és història. Han estat nou mesos llarguíssims en els que el capità ha treballat molt dur cada dia per poder tornar amb l’equip. Ahir només va jugar els darrers 25 minuts de partit, però van ser uns minuts que van saber a glòria. I és que fins i tot va poder marcar el quart gol de l’equip en un xut llunyà des de fora de l’àrea que va sortir alt.

“No ha estat fàcil superar una lesió així. Però jo soc una persona molt optimista i he lluitat molt per poder tornar. Estic molt content pel meu retorn a l’equip. M’he vist bé, és cert que em falta un puntet de ritme, com és lògic, però he tingut molt bones sensacions. Ara espero seguir augmentant el ritme poc a poc per anar reincorporar-me en aquest equip que veig molt preparat i disposat a fer una gran temporada”, va dir ahir Sarsanedas després del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut