El FC Barcelona llança en exclusiva la col·lecció de roba 'Gallina de piel' en homenatge a Johan Cruyff

El FC Barcelona llança en exclusiva la col·lecció de roba 'Gallina de piel' en homenatge a Johan Cruyff

Els productes només es podran adquirir a la Barça Store del Camp Nou a partir de l’1 d’agost en un espai dedicat al crac holandès en la primera planta de la botiga

El FC Barcelona llança una col·lecció de roba i accessoris exclusiva anomenada Gallina de piel que pretén retre homenatge a la figura de Johan Cruyff. Els diferents productes es podran adquirir únicament a la Barça Store, la botiga del Camp Nou a partir de l’1 d’agost.

La col·lecció és un homenatge al mític exjugador i exentrenador blaugrana a través de frases que porten el seu segell i que transmeten els seus coneixements del futbol i de la vida. Un dels articles que es posaran a la venda és una rèplica exacta de la segona samarreta  de color groc i amb la banda diagonal blaugrana que va vestir el Barça a finals dels anys 70, quan Johan Cruyff encara era a l’equip en la seva etapa com a jugador i lluïa el número 9, que està elaborada amb el mateix teixit (cotó 100%) i que incorpora l’escut original de l’època. En la col·lecció també s’inclouen samarretes de màniga curta amb frases com “Salid y disfrutad” i “Gallina de piel” i polos de color blau marí amb la silueta de Cruyff en una posició icònica de la llegenda holandesa. També formen part de la col·lecció accessoris com una gorra amb la mateixa silueta, una cartera o una pilota vintage que incorporen altres frases molt reconegudes de Cruyff com són “el futbol es juga amb el cap i les cames són per ajudar-te”.

De Jong amb una de les samarretes de la col·lecció

Aquesta col·lecció es vendrà en exclusiva a partir de demà dia 1 d’agost en un espai dedicat a la primera planta de la botiga del Camp Nou. Cal recordar que properament tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’Estadi Johan Cruyff, que es durà a terme el dia 27 d’agost a partir de les 19.00 hores, i que anirà acompanyat amb una festa popular amb activitats d’animació al voltant de l’Estadi. L’element central de l’acte serà la celebració d’un partit entre els equips sub-19 del FC Barcelona i l’Ajax d’Amsterdam, a partir de les 21.00 hores. El dia abans, el 26 d’agost, es farà l’acte d’inauguració de l’estàtua dedicada a Johan Cruyff a l’esplanada de la tribuna del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut