Graham Hansen ja és una més

Graham Hansen ja és una més

L’internacional noruega s’ha incorporat a l’equip aquest dilluns, just abans d’iniciar l’estada de deu dies a la Vall d’en Bas

Caroline Graham Hansen ja és una més al Barça Femení. L’extrem noruega s’ha incorporat a la disciplina blaugrana aquest dilluns al matí, per portar a terme el primer entrenament juntament amb les seves noves companyes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Així finalitzava el descans després de la seva participació al Mundial, en què Noruega va assolir els quarts de final.

Aquesta ha estat l’última sessió a Sant Joan Despí, abans de l’estada de deu dies a la Vall d’en Bas (des d’aquest dilluns a la tarda fins al dimecres 7). Durant aquesta fase en terres gironines s’acabaran d’incorporar progressivament la resta d’internacionals: Asisat Oshoala, Lieke Martens, Stefanie Van der Gragt i les que van jugar l’Europeu sub-19.

Durant l’estada es preveuen nombroses sessions per seguir la posada a punt, així com alguns partits d’entrenament. Cal recordar que el primer i únic amistós a casa de la pretemporada serà l’11 d’agost (11.00h) , a la Ciutat Esportiva (accés lliure).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut