“Les sensacions són molt bones”

“Les sensacions són molt bones”

Lluís Cortés, Jenni Hermoso i Andrea Falcón han valorat els primers dies de treball del Barça Femení 2019/20

En el segon dia amb el gruix de l’equip incorporat i poc abans d’afrontar una estada de deu dies a la Vall d’en Bas, l’entrenador Lluís Cortés i les jugadores Jenni Hermoso i Andrea Falcón -els dos fitxatges que ja s’han unit al grup- han fet una primera valoració davant dels mitjans.

Les valoracions de Lluís Cortés

“Les sensacions són molt bones. Sobretot ara que ja comencem a tenir més gent, hi ha moltes ganes de fer grans coses aquesta temporada”.

“La competitivitat és positiva. És una de les coses que busquem. Hem d’afrontar molts partits i tenir un ampli ventall de jugadores ens farà ser un equip més bo”.

“L’objectiu és ser millors cada dia. Si entrenem de valent, si ens esforcem i polim detalls que l’any passat potser no vam acabar de fer bé, al final el resultat serà la conseqüència de complir petits objectius”.  

Les valoracions de Jenni Hermoso

“L’espera s’ha fet llarga, però per fi hem arribat. Amb les companyes ens coneixem totes i soc com a casa. És tot molt conegut. Espero que passi molt ràpid la pretemporada perquè això serà molt llarg”.

“Han passat dos anys i quan ets aquí sembla que no te n’hagis anat. He pogut créixer molt com a jugadora i persona. Tinc la maduresa d’haver sortit”.

“Soc on volia ser. Aquí soc feliç i això és el que una busca: despertar-se i dir que vull ser en aquest lloc. Aquí ho puc trobar”.

Les valoracions d’Andrea Falcón

“Ha estat increïble, el moment que esperàvem: arribar i reunir-nos totes i començar aquest projecte amb tota la il·lusió que tenim i ajuntar-nos i veure los nostres cares plenes de ganes de fer alguna cosa bonica”.

“Recordava l’època anterior com a molt bonica i arribes i et genera nostàlgia. Hi ha hagut canvis però l’essència és la mateixa. L’important és arribar i sentir-te com a casa”.

“Puc aportar il·lusió i aquella maduresa que em faltava quan tenia 15 anys. Ha estat una trajectòria molt bonica i tot suma. He vingut a buscar felicitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut