Iniesta: “És un privilegi enfrontar-me al Barça”

Iniesta: “És un privilegi enfrontar-me al Barça”

L’exjugador blaugrana, ara al Vissel Kobe, reconeix que serà “molt especial” jugar contra el seu equip de tota la vida

Andrés Iniesta ha viscut aquest divendres unes hores molt especials. Cap a les 18.15 ha donat el tret de sortida una de les rodes de premsa més estranyes que haurà viscut mai: compareixia en les hores prèvies a un partit contra el Barça. “A nivell personal serà especial enfrontar-me a moltíssims companys”, ha afirmat, conscient que segurament és un fet que no tornarà a passar.

La sala de premsa del Noevir Stadium de Kobe, plena a vessar, assistia a una roda de premsa en què també participaven els dos tècnics de Vissel i Barça, Thorsten Fink i Ernesto Valverde, respectivament, i el segon capità del Barça Sergio Busquets.

S’han repetit les mirades còmplices entre els dos companys. “Iniesta ha començat a jugar el seu partit arribant tard avui”, bromejava Sergio. “Intentarem que la gent s’ho passi bé i es diverteixi. Volem que sigui un dia especial per a la nostra afició i per al Japó”, afegia Iniesta.

Un cop acabada la roda de premsa el futbolista s’ha dirigit al camp acompanyat pels seus fills, per seguir en directe l’entrenament del Barça com un espectador més. S’han succeït les salutacions amb membres de l’staff i altres empleats, així com amb el president Josep Maria Bartomeu, el CEO Òscar Grau, el director de l’Àrea de Presidència i Junta Directiva Jaume Masfferer i el secretari tècnic del primer equip i excompany seu Éric Abidal.

Tots l’han abraçat amb sinceritat. Tothom l’estima. Iniesta és així: un crac com a futbolista i un supercrac com a persona.

Finalitzat l’entrenament del primer equip, ha arribat el torn dels excompanys. Un per un, han anat a buscar l’Andrés per saludar-lo. Marc-André ter Stegen li ha regalat el joc de guants amb els quals ha entrenat i Ivan Rakitic ha estat l’últim qui ha conversat amb ell -una bona estona- abans de marxar al túnel de vestidors.

mini_2019-07-26 ENTRENO 17

Si aquest divendres ha estat una jornada intensa i especial per a Andrés Iniesta, més ho serà la d’aquest dissabte. Espera un Vissel Kobe-Barça en què ell tornarà a ser novament el gran protagonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut