Vissel Kobe - FC Barcelona: El test més especial

Vissel Kobe - FC Barcelona: El test més especial

El FC Barcelona s’enfronta al Vissel Kobe d’Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper en el seu segon amistós de pretemporada al Japó

Molts pensaven que no passaria mai. Però ha arribat el dia en què Andrés Iniesta jugarà un partit contra el FC Barcelona. Serà un duel molt especial, amb un elevat component sentimental, estrany per als ulls acostumats a veure’l vestit de blaugrana.

El cert és, però, que Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper s’enfrontaran al Barça en un duel de caràcter amistós, el segon de la pretemporada blaugrana, que ha de servir perquè els jugadors d’Ernesto Valverde continuïn agafant el to i ritme necessaris de cara a l’inici de curs a mitjans d’agost.

Cal recordar que el partit es podrà seguir en directe a Barça TV i també al web del Club (només des de territori espanyol).

S’estrena la nova segona equipació

El Barça-Vissel Kobe d’aquest dissabte al Noevir Stadium de Kobe reuneix un munt d’al·licients que fan del partit una cita obligatòria. Perquè, a banda del retrobament amb els tres exblaugranes, la cita servirà per tornar a veure en acció Neto, De Jong i Griezmann, els tres fitxatges culers. I també serà el primer duel amb la nova segona equipació de la temporada 2019/20.

Per al Vissel Kobe -com per al Barça- tampoc serà un amistós per passar una bona estona i prou. Ni molt menys. El conjunt nipó no travessa bons moments a la J-League i necessita retrobar-se amb les bones sensacions que l’atorguin una dosi de confiança per afrontar les 14 últimes jornades de Lliga que li resten.

Deixar una bona imatge contra el Barça de Dembélé, Griezmann, De Jong i companyia -Piqué s'ho perdrà per culpa d'unes molèsties- seria la millor notícia per a un Vissel Kobe que gaudirà del suport d’una afició que espera amb moltes ganes un partit molt i molt especial. Especialment, per a una llegenda del Barça: Don Andrés Iniesta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut