El Barça Rugby visita els Kobelco Steelers

El Barça Rugby visita els Kobelco Steelers

La jornada ha començat amb una trobada entre els entrenadors dels dos conjunts per intercanviar visions sobre la situació del rugbi als respectius països, abans de fer una foto de família de tots dos equips

El Barça Rugby continua la seva primera gira de la història a la ciutat de Kobe. Aquets matí l’expedició blaugrana ha dut a terme una visita a les instal·lacions de l’actual campió de la Top League, els Kobelco Steelers, punt en el qual el conjunt de Sergi Guerrero s’instal·larà fins al final d’aquest tour.

Intercanvi d’impressions entre els entrenadors

La jornada ha començat amb una primera fotografia institucional en la qual els diferents representants del Barça Rugby, encapçalats pel membre de la Junta Directiva del FC Barcelona responsable dels Esports Amataeurs, Oriol Tomàs, han fet l’entrega d’una samarreta a Masayuki Fukumoto (General Manager dels Kobelco Steelers) i Fuji Takayuki (Team Manager dels Kobelco Steelers). Tomàs, ha estat acompanyat pel membre de la comissió social del FC Barcelona responsable dels Esports Amateurs, Jaume Carreter, pel membre de la comissió social responsable del Barça Rugby, Santi Torres, i per l’staff tècnic del primer equip, encapçalat per Sergi Guerrero i Felipe Martínez.

TROBADA KOBELCO-BARÇA-2

En aquesta visita els representants del Barça han pogut veure les instal·lacions d’un equip capdavanter com els Steelers, mentre que Sergi Guerrero i Felipe Martínez també han mantingut una conversa informal amb els tècnics per poder intercanviar visions sobre la situació del rugbi als respectius països i sobre la planificació esportiva dels dos equips.

Posteriorment, els entrenadors del Barça també han pogut conversar breument amb el mític entrenador de la selecció de Nova Zelanda -actualment Director General dels Kobelco Steelers-, Wayne Smith, amb qui s’han emplaçat a una trobada durant l’entrenament blaugrana de demà per tal de poder conversar sobre aspectes més tècnics.

Entrenament i fotografia de família

El Barça també ha pogut estar present durant la sessió d’entrenament del conjunt local, el qual es troba preparant la semifinal de la Copa de la Lliga que disputarà el 4 d’agost davant el Suntory Sungoliath (reeditant la final de lliga de la passada temporada).

Abans de l’entrenament del Barça, tots dos equips han dut a terme una fotografia de família, moment en el qual el capità del Barça, Bautista Güemes, ha fet un obsequi al capità local, Andrew Ellis (jugador internacional amb els All-Blacks). 

2019-07-25 ENTRENO RUGBY 10
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut