Doble sessió completada a Kobe

Doble sessió completada a Kobe

Els jugadors desplaçats a la Rakuten Cup 2019 s'han exercitat tant pel matí com per la tarda en el segon dia de treball a Kobe

Segon dia a Kobe i segona jornada d’entrenaments. El FC Barcelona s’ha exercitat aquest dijous tant pel matí com per la tarda al Kobe Universidade Memorial Stadium, on ja ho va fer només arribar a Kobe dimecres. La sessió matinal ha estat marcada per la calor i la humitat, molt més elevades que en els entrenaments dels darrers dies al Japó. A la tarda, els núvols han alleugerat un pèl la sensació de xafogor.

A l’entrenament han participat tots els jugadors desplaçats a la Rakuten Cup 2019 menys Rafinha i Abe, que han fet treball específic. Ja a la tarda, Rafinha ha tornat a treballar amb la resta del grup.

Un cop finalitzat l’entrenament, Sergi Roberto, Semedo, Ter Stegen, Lenglet i Abe han dut a terme un clínic amb nens organitzat per Rakuten amb entrenadors de la Barça Academy.

kobe acte rakuten barça academy

Després de l'entrenament matinal, Gerard Piqué, Antoine Griezmann, Malcom, Carles Aleñá i Samuel Umtiti han participat en un Meet&Greet organitzat per Rakuten a l'hotel dels jugadors.

Just abans d'iniciar-se la sessió de tarda també ha atès la premsa Carles Aleñá, qui ha assegurat tenir una "molt bona relació" amb Ernesto Valverde. També s'ha mostrat confiat en poder donar "una passa endavant aquesta temporada" i poder comptar amb més protagonisme, tot i la dura competència existent al migcamp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut