El Liceo, primer rival del Barça a l’OK Lliga

El Liceo, primer rival del Barça a l’OK Lliga

El conjunt blaugrana ha conegut aquest dimecres el calendari de l’OK Lliga 19/20 que arrencarà el dia 21 de setembre, així com el rival a les semifinals de la Supercopa: l’Igualada Rigat el dia 14

La temporada 2019/20 del Barça d’hoquei patins va prenent forma, i aquest dimecres s’ha donat a conèixer el calendari de l’OK Lliga que arrencarà el cap de setmana del 21 de setembre. El sorteig ha decidit que el conjunt d’Edu Castro comenci la defensa del títol a la pista del Liceo, igual que va passar la temporada anterior. L’acte, que s’ha celebrat al Museu Olímpic de l’Esport Joan Antoni Samaranch, ha comptat amb la presència del mànager esportiu de la secció, Toni Miró.

A més del calendari de Lliga també s’ha sortejat la Supercopa, que se celebrarà a Igualada els dies 14 i 15 de setembre. El Barça ha quedat emparellat amb el conjunt local, l’Igualada Rigat, en una de les semifinals. En cas de victòria, els d’Edu Castro s’enfrontarien en la gran final al guanyador del duel entre el Reus Deportiu i el Liceo.

Repetició de l’inici

El Barça repetirà l’inici de competició de la temporada passada a la pista del Liceo. En aquella ocasió, els blaugranes es van imposar a Riazor per sumar els tres primers punts d’una OK Lliga que acabarien guanyant. En aquesta ocasió, l’estrena al Palau Blaugrana serà en la segona jornada amb la visita del Girona CH el cap de setmana del 28 de setembre.

El 2019 es tancarà amb la visita del Liceo al Palau 21 de desembre, mentre que el 2020 arrencarà amb la visita al Girona CH (4 de gener). L’OK Lliga finalitzarà a la pista del Lloret per al Barça el 4 d’abril.

El filial debutarà contra el CP Rivas

En l’acte d’aquest dimecres també s’ha sortejat el calendari de l’OK Lliga Plata, en la qual competeix el Barça B. El conjunt blaugrana, dins del grup B, arrencarà la competició el 19 d’octubre rebent la visita del CP Rivas H2O.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut