Ansu blaugrana fins al 2022

Ansu blaugrana fins al 2022

El davanter amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades, amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Ansu Fati han arribat a un acord per renovar el seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades, fins al 2022, ampliable a dues més. El davanter tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. Ansu ha formalitzat el seu contracte aquesta tarda a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, i dels responsables del futbol formatiu professional, José Mari Bakero i Guillermo Amor.

mini_8033429e-dd75-4208-9a63-99718d8b0ef8

Blaugrana des de categoria aleví

Ansu, nascut a Guinea Bissau fa 16 anys, va arribar al Barça l’any 2012, amb 10 anys, procedent del Sevilla. L’Aleví A de Marc Serra, amb el qual va guanyar la Lliga i el Campionat de Catalunya, va ser el seu primer equip al Club. Ansu ha passat després per totes les categories del futbol formatiu, on es va proclamar campió de Lliga amb l’Infantil B, el Cadet B, el Cadet A i el Juvenil B. La temporada passada, ja al Juvenil A, va ser el màxim golejador de l’equip a la Lliga amb 15 gols. A la UEFA Youth League va jugar un total de nou partits en què va anotar 4 gols. Dos d’aquests gols els va aconseguir contra el Chelsea a les semifinals de la Final Four disputada a Nyon, on els blaugranes van caure a la tanda de penals després d’empatar 2-2 al final del partit. El curs passat va entrar en una convocatòria del Barça B al camp de l’Ebre, però no va arribar a debutar. Aquest estiu sí que està fent la pretemporada amb el Barça B de Garcia Pimienta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut