Els 26 jugadors convocats del FC Barcelona per viatjar al Japó

Els 26 jugadors convocats del FC Barcelona per viatjar al Japó

Ernesto Valverde ha convocat els 17 disponibles del primer equip i nou jugadors del Barça B per disputar la Rakuten Cup 2019

El FC Barcelona posa rumb cap al Japó. Abans, però, els blaugranes han fet l’última sessió preparatòria al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els disponibles del primer equip i vuit jugadors del Barça B.

Un cop finalitzat l’entrenament, el tècnic Ernesto Valverde ha fet pública la llista dels jugadors convocats per a la Rakuten Cup 2019 que es disputarà al Japó. La convocatòria, doncs, la formen els 17 jugadors disponibles del primer equip i nou jugadors del Barça B: Ter Stegen, Neto, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, O. Dembélé, Rafinha, Malcom, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto,  De Jong i Umtiti, Iñaki Peña, Guillem, Araujo, O. Busquets, Monchu, Collado, Riqui Puig, Hiroki Abe i C. Pérez.

Així doncs, aquests seran els 26 futbolistes que tindrà a disposició Valverde per disputar els dos primers partits de la pretemporada. Dimarts 23 davant el Chelsea a Tòquio i el dissabte 27 davant el Vissel Kobe a Kobe. Dos partits que tindran també una dosi emocional amb els retrobaments amb els exblaugranes Pedro Rodríguez (Chelsea), Andrés Iniesta, Villa i Samper (Vissel kobe).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut