El FC Barcelona es trasllada al Japó per continuar la seva pretemporada

El FC Barcelona es trasllada al Japó per continuar la seva pretemporada

El primer equip, que viatja aquest dissabte, disputarà dos partits de la Rakuten Cup contra el Chelsea FC i el Vissel Kobe, i per primer cop estarà acompanyat en una gira per l’equip de rugbi

El FC Barcelona viatjarà aquest dissabte al Japó en el marc del FC Barcelona Japan Tour 2019 Presented by Rakuten. Entre el 20 i el 28 de juliol, el primer equip visitarà les ciutats de Tòquio i Kobe, on disputarà la Rakuten Cup supported by Scalp-D, que l’enfrontarà al Chelsea FC i al Vissel Kobe. Així mateix, per primer cop en una gira de pretemporada, estarà acompanyat pel Barça Rugby.

La plantilla d’Ernesto Valverde començarà la seva participació en la Rakuten Cup el dia 23 de juliol al Saitama Stadium 2002, a l’àrea metropolitana de Tòquio, enfrontant- se al Chelsea FC, mentre que el dia 27 de juliol, a l’Estadi Noevir de Kobe, jugarà contra el Vissel, on milita actualment Andrés Iniesta. Serà el primer cop que la llegenda blaugrana s’enfronti al club en què es va formar i a molts dels que van ser els seus companys. Al Vissel també hi juguen dos exbarcelonistes més, David Villa i Sergi Samper.

Pel que fa al Barça Rugby, participarà en diferents entrenaments amb equips locals, d’entre els quals, el que jugarà al camp del Kobelco Steelers.

El viatge del FC Barcelona al Japó, el primer que fa a terres nipones des del 2015 i el seu retorn a l’Àsia de gira des del 2013, inclourà, a més, una àmplia agenda d’actes institucionals i socials, que s’emmarquen en l’estratègia comercial a escala global i de marca del Club, i reforça, al mateix temps, el seu compromís social, part de la identitat de l’entitat blaugrana que canalitza a través de la seva Fundació.

El FC Barcelona Japan Tour 2019 Presented by Rakuten comptarà amb la màxima presència institucional, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu. En aquests dies es donaran a conèixer diferents projectes de Club com l’Espai Barça, el Barça Innovation Hub (BIHUB), les Barça Academy i l’activitat de la Fundació Barça.

Així mateix, aquesta experiència permetrà apropar el Club als seus fans en un territori estratègic com el japonès i farà possible que els aficionats gaudeixin de l’estil de joc únic del Barça.

FC BARCELONA JAPAN TOUR 2019

Dissabte, 20 de juliol

15.50 h: Sortida de l’expedició del FC Barcelona amb el vol KE9912 amb destinació a Tòquio.

*Hora de Barcelona.

Diumenge, 21 de juliol

12.15 h: Arribada de l’expedició del FC Barcelona a l’aeroport de Haneda, Tòquio.

Tot seguit, trasllat a l’Hotel Hilton, Tòquio.

16.30 h: Recepció de benvinguda de Rakuten a l’expedició del FC Barcelona a l’Hotel Ana Intercontinental de Tòquio, que comptarà amb la presència de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, i dels membres de la Junta Directiva.

Dilluns, 22 de juliol

10.30 h: Festival FutbolNet per a la Inclusió Social, organitzat per la Fundació Barça i Konami a l’Arena Tachikawa Tachihi, Tòquio, amb l’assistència de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona; Emili Rousaud, membre de la Junta Directiva, i Juliano Belletti, ambaixador del Barça.

16.00 h: Clínic del Barça Rugby a l’escola de rugbi de Waseda, a Waseda University.

17.00 h: Partit d’entrenament Barça Rugby-Waseda Club.

17.00 h: Roda de Premsa del 1r equip al Machida Zelvia Stadium, amb la participació de dos jugadors.

18.00 h: Entrenament del 1r equip al Machida Zelvia Stadium. Obert els primers 15 minuts.

18.00 h: Recepció amb la penya Barcelona Japan a l’Hotel Hyatt Regency Tokyo, amb la presència de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, i dels membres de la Junta Directiva.

19.30 h: Clínic de Rakuten, amb la participació de jugadors del primer equip al Machida Zelvia Stadium.

Dimarts, 23 de juliol

10.30 h: Conferència Espai Barça + Catalan & Japanese architecture a l’Instituto Cervantes de Tòquio, amb la participació de Jordi Moix, vicepresident tercer del FC Barcelona i responsable del projecte Espai Barça.

14.00 h: Dinar amb empresaris japonesos, ofert per ACCIÓ i l’oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, a l’Hotel Okura Tokyo – Mayfair Room, amb la participació de Marta Plana, membre de la Junta Directiva.

15.40 h: Visita de l’equip Barça Rugby al NCCHD Hospital de Tòquio, amb la presència de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, i Oriol Tomàs, membre de la Junta Directiva.

16.30 h: Obertura de la Fan Zone al Saitama Stadium, que comptarà amb la presència de Pau Vilanova, membre de la Junta Directiva i Juliano Belletti, ambaixador del Barça, a partir de les 17.30 h.

19.30 h: FC Barcelona-Chelsea FC al Saitama Stadium.

Dimecres, 24 de juliol

12.29 h: Trasllat de l’expedició del FC Barcelona de Tòquio a Kobe amb tren xàrter.

14.51 h: Arribada a Kobe i trasllat a l’Hotel Kobe Portopia.

18.00 h: Entrenament del 1r equip al Kobe Universiade Memorial. Obert als mitjans els primers 15 minuts.

19.30 h: Recepció de Rakuten al FC Barcelona i al Vissel Kobe amb la presència de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, i els membres de la Junta Directiva.

Dijous, 25 de juliol

14.00 h: Entrenament conjunt del Barça Rugby amb el Kobelco Steelers al Kashiwahama Ground, amb la presència d’Oriol Tomàs, membre de la Junta Directiva.

18.00 h: Entrenament del 1r equip al Kobe Universiade Memorial, obert als mitjans els primers 15 minuts.

Divendres, 26 de juliol

11.00 h: Barça Academy Clinic a Nara amb la participació de representants de les quatre Barça Academy del Japó; Pau Vilanova, membre de la Junta Directiva, i Juliano Belletti, ambaixador del Barça.

17.00 h: Roda de premsa del 1r equip al Noevir Stadium amb la participació de l’entrenador i d’un jugador.

18.00 h: Entrenament del 1r equip al Noevir Stadium, obert els primers 15 minuts.

Dissabte, 27 de juliol

15.00 h: Obertura de la Fan Zone a l’Estadi Noevir de Kobe, que comptarà amb la presència de Juliano Belletti, ambaixador del Barça, a partir de les 16.00 h.

18.00 h: Vissel Kobe-FC Barcelona al Noevir Stadium.

23.00 h: Sortida del vol xàrter KE9911 amb destinació a Barcelona.

Diumenge, 28 de juliol

06.50 h: Arribada a l’aeroport de Barcelona.
*Hora de Barcelona

*Els entrenaments indicats en el programa seran els parcialment oberts als mitjans. A banda, es duran a terme altres sessions a porta tancada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut