L'entrevista a Neto en deu frases

L'entrevista a Neto en deu frases

Repassem el més destacat de les declaracions del nou porter del Barça

Neto arriba a la porteria del Barça després de defensar la del Paranens (2002-2011), Fiorentina (2011-2015), Juventus (2015-2017) i València (2017-2019). La seva alçada, quasi de dos metres, combinada amb la seva agilitat fan de Neto un porter que redueix l'amplitud de la porteria. Es mostra segur en les jugades aèries i és difícil superar-lo en la línia de gol, virtuts que el converteixen en un reforç de garanties.

Inicis futbol

"Des de ben petit he tingut molt clar que volia ser futbolista, però porter. No anava amb mi anar corrents d'una banda a l'altra del camp: volia salvar l'equip fent aturades. El meu pare també va ser porter i va ser la meva gran inspiració".

Salt a Europa

"Era un somni poder jugar a Europa. Tenia 20 anys i ja començava a anar a la selecció brasilera. No vaig deixar escapar la primera oportunitat que se'm va presentar, perquè no sabia si en tindria una altra".

La Fiorentina i la Serie A

"És un futbol molt tàctic on necessites llegir molt bé els partits. Comparat amb el joc del Brasil, era tot molt més ràpid i vaig haver de canviar el meu estil de joc i d'adaptar-m'hi".

Plata als Jocs Olímpics 2012

"Pocs han tingut el privilegi de viure'n uns i, a més, tinc una medalla olímpica. Va ser una llàstima no guanyar la final, però serà un orgull poder explicar-li aquesta sensació a la meva filla".

"Siempre me gusta volver cada día a casa con la sensación de haber dado un paso más"

Neto

Fitxatge per la Juventus

"Tenia 25 anys, havia completat tres temporades molt bones a la Fiorentina i creia que necessitava fer un canvi. Vaig viure dos anys molt intensos on he après molt, sobretot amb Buffon. Transmetia una seguretat, un lideratge increïble".

Titular al València

"Sempre m'havia fet il·lusió jugar a la Lliga. He treballat moltíssim aquestes dues temporades i vam aconseguir retornar al València a la Champions".

Vestir la samarreta blaugrana

"Sento un gran orgull de tenir aquesta oportunitat. Crec que arribo en el meu millor moment com a persona i com a professional. Sempre he somiat a jugar en un club com el Barça. Les oportunitats arriben quan menys ho esperem, però quan més preparats estem".

EntrenamentTarda15072019_1_pic_2019-07-15entrenotarde42

Primers records del Barça

"Començo a seguir al Barça en l'època de Ronaldo i Rivaldo. Encara recordo, com si fos ahir, veure el famós gol de l'arrencada de Ronaldo [contra el Compostel·la] a casa de la meva àvia".

La porteria del Barça

"És un estil de joc on cal participar molt més. El porter sempre està mirat amb lupa, però estic molt preparat. Entrenar-ser amb Ter Stegen em farà millorar moltíssim. Jugar contra el Barça sempre és imprevisible i fer-ho al costat de Messi serà molt millor".

Objectius per a aquesta temporada

"Sempre m'agrada tornar cada dia a casa amb la sensació d’haver fet un pas més. Com a equip, vull que competim al màxim nivell per tots els títols. Em considero un guanyador i no m'agrada gens perdre".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut