Set futbolistes es posaran en marxa dilluns

Set futbolistes es posaran en marxa dilluns

Cinc del primer equip i dues del filial estan citades el primer dia i les setze mundialistes s’incorporaran progressivament a partir del dijous

Si bé el Barça Femení 2019/20 farà el tret de sortida el proper dilluns, serà un inici de curs en família, sense les 16 mundialistes ni les quatre internacionals sub-19, que estan disputant l’Europeu a Escòcia. Així, cinc futbolistes del primer equip es posaran a les ordres de Lluís Cortés des del primer dia: Pamela Tajonar (en procés de recuperació de la lesió a l’espatlla), Gemma Font, Melanie Serrano, Kheira Hamraoui i Carla Armengol. Completaran el grup durant la pretemporada dues jugadores de la base: la portera Laura Coronado i la defensa Jana Fernández.

A partir de dijous, s’aniran incorporant progressivament les 16 que van disputar el Mundial de França. Per tant, s’espera que per al final de l’estada a la Vall d’en Bas (del 29 de juliol al 7 d’agost), el cos tècnic ja pugui comptar amb Sandra Paños, Marta Torrejón, Andrea Pereira, María León, Leila Ouahabi, Patri Guijarro, Alexia Putellas, Vicky Losada, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Jenni Hermoso, Andrea Falcón, Asisat Oshoala, Caroline Graham Hansen, Lieke Martens i Stefanie Van der Gragt.

Primer amistós a casa confirmat

D’altra banda, ja s’ha confirmat el primer amistós de la pretemporada que el Barça afrontarà com a local. Serà contra l’Olympique de Marsella, el diumenge 11 d’agost a les 11.00h, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Posteriorment, l’equip visitarà l’Arsenal a Londres (dia 14) i el Montpeller al seu estadi (dia 18).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut