Barça TV: nova etapa i en alta definició

Barça TV: nova etapa i en alta definició

El rellançament del canal, vint anys després de la seva creació, es farà el proper dia 4 d’agost, coincidint amb el Trofeu Joan Gamper

Aquesta temporada, Barça TV enceta una nova etapa que s’estrenarà el proper dia 4 d’agost, coincidint amb la 54ena edició del Trofeu Joan Gamper, amb l’objectiu de continuar sent el mitjà per acostar l’actualitat blaugrana als socis i simpatitzants. Vint anys després de la seva creació, el Club continua apostant per la seva televisió, impulsant-la i millorant-la.

Aquest rellançament suposa un gran pas de qualitat molt important amb novetats destacades. El nou canal s’emetrà en alta definició (HD) i estarà disponible al paquet bàsic de les principals plataformes digitals per poder tenir una difusió més gran a l’estat espanyol. A més, tot el món també en podrà gaudir a través dels canals online del Club, amb un servei de vídeo a la carta.

Projecte Barça Studios

A banda, també hi haurà una renovació total de la identitat gràfica del canal, juntament amb la creació de nous continguts. Tot el conjunt d’innovacions es desenvoluparan i comptaran amb les noves instal·lacions de Barça Studios. Un espai de més 2.000 m2 a Sant Just Desvern, que inclou nous platós i equipaments d’última generació, com per exemple, un plató de realitat virtual augmentada.

De Jong
De Jong

El rellançament de Barça TV forma part del Projecte Barça Studios, que centralitza la creació, producció i comercialització de tota l’oferta audiovisual del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut