Barça TV: nova etapa i en alta definició

Barça TV: nova etapa i en alta definició

El rellançament del canal, vint anys després de la seva creació, es farà el proper dia 4 d’agost, coincidint amb el Trofeu Joan Gamper

Aquesta temporada, Barça TV enceta una nova etapa que s’estrenarà el proper dia 4 d’agost, coincidint amb la 54ena edició del Trofeu Joan Gamper, amb l’objectiu de continuar sent el mitjà per acostar l’actualitat blaugrana als socis i simpatitzants. Vint anys després de la seva creació, el Club continua apostant per la seva televisió, impulsant-la i millorant-la.

Aquest rellançament suposa un gran pas de qualitat molt important amb novetats destacades. El nou canal s’emetrà en alta definició (HD) i estarà disponible al paquet bàsic de les principals plataformes digitals per poder tenir una difusió més gran a l’estat espanyol. A més, tot el món també en podrà gaudir a través dels canals online del Club, amb un servei de vídeo a la carta.

Projecte Barça Studios

A banda, també hi haurà una renovació total de la identitat gràfica del canal, juntament amb la creació de nous continguts. Tot el conjunt d’innovacions es desenvoluparan i comptaran amb les noves instal·lacions de Barça Studios. Un espai de més 2.000 m2 a Sant Just Desvern, que inclou nous platós i equipaments d’última generació, com per exemple, un plató de realitat virtual augmentada.

De Jong

El rellançament de Barça TV forma part del Projecte Barça Studios, que centralitza la creació, producció i comercialització de tota l’oferta audiovisual del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut