El Barça B debutarà a la Lliga al camp del Badalona

El Barça B debutarà a la Lliga al camp del Badalona

El primer partit oficial al nou estadi Johan Cruyff serà contra el Nàstic de Tarragona a la segona jornada de Lliga el cap de setmana del 31 d’agost i 1 de setembre

El Barça B ja coneix el calendari del Grup III de la Segona Divisió B. L’equip de Garcia Pimienta debutarà al camp del Badalona el cap de setmana del 24i 25 de juliol. Un escenari complicat on la passada temporada va guanyar per 1-2, amb gols d’Araujo i Ballou. El moment més emotiu de la temporada es viurà a la segona jornada de Lliga amb el debut oficial del Barça B al nou estadi Johan Cruyff. Serà el cap de setmana del 31 d’agost i l’1 de setembre i el rival serà un dels equips més potents de la categoria: el Nàstic de Tarragona. Prèviament, el 27 d’agost, s’haurà celebrat la inauguració oficial de l’estadi Johan Cruyff amb un partit entre el Juvenil A i l’Ajax juvenil.

El primer desplaçament lluny de Catalunya del Barça B serà a la tercera jornada al camp de l’Ejea abans de rebre, a la quarta jornada de Lliga, al Prat a l’estadi Johan Cruyff. El calendari ha deparat que el derbi barcelonès, contra l’Espanyol B, sigui a la jornada 19 al camp del Barça B i que, per tant, el filial blaugrana visiti la Ciutat Esportiva Dani Jarque a la darrera jornada de Lliga. El desplaçament més llarg de l’equip serà a la jornada 27, el primer cap de setmana de març, quan el Barça B visitarà el camp del Orihuela CF.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut