Una LEB Plata apassionant per al Barça B

Una LEB Plata apassionant per al Barça B

El filial, que debutarà a la pista del Pardinyes, començarà la competició el 21 de setembre

El Barça B disputarà la LEB Plata el pròxim curs 2019/20 i aquest dilluns ha conegut el calendari d’una competició que té un format molt diferent al de la LEB Or. La LEB Plata comptarà amb una temporada de dues fases ben diferenciades. Hi haurà 12 equips a la conferència Oest i 12 equips més a la conferencia Est, on hi jugarà el filial.

El funcionament de la categoria

Aquest grup de 12 equips disputarà una primera fase de 22 partits, que començarà el 21 de setembre, i  que acabarà el 15 de febrer. Els sis primers classificats, de les dues conferències, passaran a disputar el grup A1. Els sis últims, el grup A2, per evitar el descens.

Els equips que juguin el grup A1 disputaran una segona fase d’un total de 12 jornades des del 28 de febrer del 2020 fins al 2 de maig del 2020. El primer classificat del grup A1 aconseguirà una de les tres places d’ascens a la LEB Or, mentre que les altres dues places se les jugaran en un Playoff els equips classificats entre la 2a i la 8a plaça.

A aquests set equips s’hi afegirà el primer classificat del grup A2 i disputaran una eliminatòria de quarts de final i semifinals (partits d’anada i tornada) i els dos classificats per a la final també pujaran a la LEB Or.

El calendari

El Barça B obrirà a la Lliga a la pista del Pardinyes de Lleida, un nouvingut a la categoria com els blaugranes, i jugarà contra el Bàsquet Girona les jornades 4 i 15, mentre que contra el CB Prat es veurà les cares les jornades 7 i 18. Pel que fa a l’Hospitalet, serà el rival amb el qual tancarà la primera volta i la Lliga Regular les jornades 11 i 22.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut