El Barça omple els europeus sub-20 i sub-23 d’atletisme

El Barça omple els europeus sub-20 i sub-23 d’atletisme

Amb 22 atletes el conjunt català és el club amb major representació entre les files de la selecció espanyola

Més de vint atletes del Barça disputaran els pròxims dies els campionats d’Europa sub-20 i sub-23. Després d’una temporada per emmarcar, a falta encara del campionat d’Espanya absolut, els joves atletes del Barça poden posar la cirereta amb aquests europeus.

El Barça, el més representat

Com ja sol venir passant en les últimes convocatòries de la selecció espanyola, el club blaugrana és el que més atletes aporta a les diferents convocatòries. En el cas de l’europeu sub-23, que començarà aquest dijous a la ciutat sueca de Gävle, el Barça lidera la llista amb 12 atletes.

Pel que fa a la del sub-20 -competició que començarà el 18 de juliol a Boras-, el Barça és el segon club amb 8 representants però que estaran en participant en un total de 14 proves (el mateix nombre que el Playas de Castelló que aporta 14 atletes).

Si es sumen les dues llistes, els atletes blaugranes són majoria amb un total de 22, seguit pel Playas amb 21.

Erta i Santos, amb opcions a medalla

Tot i que hi ha un gran nombre d’atletes que arriben en un gran moment de forma, com Jaël Bestué, Gema Martí, Pol Retamal, Adrián Ben o Pablo Sánchez Valladares, si fem cas al rànquing europeu del 2019, les opcions de medalla per als atletes del Barça passen per la velocitat de Bernat Erta i pels salts d’Héctor Santos.

Erta, que ja va ser plata en l’europeu absolut de pista coberta amb el relleu espanyol, és ara mateix tercer en el rànquing sub-20 d’aquest any amb un temps de 46.45” en els 400 metres. Per davant, Erta té a només una centèsima el segon millor registre d’aquest any, marcat pel britànic Ethan Brown.

Pel que fa al saltador Héctor Santos, la seva progressió en les últimes setmanes és molt esperançadora. Gràcies al seu salt de 8 metres i 11 centímetres, arriba com a segon en el rànquing europeu sub-23 del 2019, a vuit centímetres del grec Miltiáldis Tentóglu.

 Foto:JJ Vico | https://fotosjjvicoatletismo.com/

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut