Amb camp per córrer

Amb camp per córrer

El Barça torna a mostrar el seu potencial en el campionat d’Espanya sub-20 a l’aire lliure amb 8 ors

El futur més proper del Barça d’Atletisme està assegurat, així ho certifiquen els resultats del campionat d’Espanya sub-20 a l’aire lliure en el qual els atletes blaugranes van tornar a destacar.

Primers al medaller 

Amb vuit ors, el Barça va situar-se en la primera posició del medaller per davant del Playas de Castellón que en va sumar set.  A més, el Barça va sumar tres medalles més, dues plates i un bronze, que -sumat a la resta de posicions- el van deixar en segona posició en la taula de punts de clubs.

Martí se suma a l’espectacle d’Erta i Bestué 

Com ja era d’esperar Bernat Erta i Jaël Bestué van ser dos dels atletes del Barça destacats de la competició. Erta va tornar a córrer a un nivell altíssim, aturant el cronòmetre en els 46.47”, a només dues centèsimes de la seva plusmarca aconseguida ara fa uns dies a Bèlgica. 

D’altra banda, la jove estudiant de medicina i especialista en els 100m, Jaël Bestué, va batre el rècord del campionat a les semifinals -abans de penjar-se l’or en la final- amb un temps d’11.56”, millorant els 11.77” de la seva companya Cristina Lara, qui ostentava el rècord els darrer cinc anys.

A més, Gema Martí (martell) també es va sumar a la festa blaugrana aconseguint la seva millor marca personal. Martí va aconseguir llançar el martell més enllà dels 60 metres (61,41m), una distància que li va valer l’or en la seva prova.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut