Coutinho i Arthur, campions de la Copa Amèrica!

Els dos jugadors culers han estat titulars en el triomf del Brasil davant el Perú (3-1) en la gran final del torneig

Els blaugrana Philippe Coutinho i Arthur Melo, campions de la Copa Amèrica 2019! El Brasil ha guanyat al Perú (3-1) en la gran final de Maracanà i s'ha proclamat campió d'Amèrica. Els dos culers han estat titulars: Coutinho ha estat substituït als 77 minuts de joc, mentre que Arthur ha disputat els 90 minuts i ha donat l'assistència del segon gol dels brasilers.

La 'canarinha' s'ha avançat als 15 minuts de joc mitjançant Everton, que ha rematat de primeres una bona centrada de Gabriel Jesús des de la dreta (1-0). Tot i així, el Perú ha aconseguit empatar a les acaballes de la primera meitat amb un gol de penal de Paolo Guerrero (1-1, minut 44), després d'unes mans dins de l'àrea de Thiago Silva. Però la reacció brasilera ha estat immediata, i Gabriel Jesús, després d'una gran acció d'Arthur, ha tornat a avançar als seus al temps afegit de la primera part (2-1, min. 45+3).

A la segona meitat, Gabriel Jesús ha estat expulsat i Perú ha intentat empatar, però Richarlison de penal, ha anotat el 3-1 definitiu (minut 90). Finalment, victòria del Brasil que es proclama campió de la Copa Amèrica 12 anys després, i acumula ja 9 títols de Copa Amèrica a les seves vitrines. Pel que fa als culers, es converteix en la primera Copa Amèrica tant per Arthur com per Coutinho. El '8' blaugrana ha disputat un total de 5 partits durant el torneig, mentre que el '7' culer ha participat en els 6 partits i ha anotat dos gols.