De Jong ja vesteix de blaugrana

De Jong ja vesteix de blaugrana

El flamant nou fitxatge del FC Barcelona ha viscut una tarda plena d’actes culers

Tarda blaugrana i frenètica per a Frenkie de Jong. Sempre amb una rialla al rostre, els actes del jove migcampista holandès com a nou futbolista barcelonista no han cessat. De Jong ha firmat contracte, ha fet els seus primers tocs de pilota al Camp Nou, ha posat amb l’elàstica culer davant una multitud de periodistes i una massa d’aficionats i ha respost una infinitat de preguntes en roda de premsa.  

L’americana deixa pas a la samarreta culer

De Jong ha passat d’anar vestit de vint-i-un botons, a lluir la primera equipació blaugrana. A la Llotja President Suñol un elegant Frenkie, juntament amb Josep Maria Bartomeu, ha estampat la seva firma al contracte que el vincula al FC Barcelona durant les pròximes cinc temporades. Tot seguit, l’exfutbolista de l’Ajax ha deixat el bolígraf per agafar la samarreta blaugrana amb el seu nom, “F. De Jong”, estampat al darrere. Un moment immortalitzat pels fotògrafs i que ha deixat unes instantànies amb De Jong i la seva família o amb membres de la directiva barcelonista.

Bartomeu i De Jong a la Llotja

El següent pas culer de l’holandès ha estat la catifa verda del Camp Nou. Estupefacte, la rialla de De Jong s’ha engrandit quan ha sortit a un estadi blaugrana ple d’aficionats; 19.850 espectadors han omplert i han donat una càlida benvinguda, flamejant banderes amb l'escut del Barça, al primer fitxatge culer del curs 2019/20. Amb la samarreta blaugrana enfundada, el seu nom s’ha estirat al llarg de la seva esquena quan ha saludat i ha aplaudit la massa barcelonista.

Els primers tocs al Camp Nou

Els quirats de les botes de De Jong ja han brillat a la gespa blaugrana. Amb la pilota als peus, l’holandès ha fet gala de les seves qualitats amb l’esfèrica cosida al peu. Els tocs de pilota, de la cama esquerra a la dreta, les passades, les conduccions amb la presència dels nens de la FCB Escola i els globus teledirigits a la grada han fet vibrar les goles de l’afició present en un camp engalanat amb el lema Benvingut, De Jong. Però De Jong ha delectat encara més el públic quan ha fet un petó a l’escut del FC Barcelona.

Després, les paraules del 20è holandès de la història del Barça han ressonat per tots els racons del Camp Nou. “El Camp Nou és impressionant, tinc moltes ganes de jugar aquí”, ha exterioritzat un rialler Frenkie de Jong. Unes declaracions que han conclòs amb la compareixença del jove holandès sobre la gespa del Camp Nou. Un escenari que espera amb ànsia el primer partit de De Jong amb la samarreta blaugrana.

Les imatges d'un dia que no oblidarà

Ha estat un dia molt emotiu per al blaugrana, que podrà recordar sempre amb les fotografies fetes durant el dia. Aquí et deixem la galeria completa del seu dia, amb la signatura del contracte, els tocs sobre la gespa del Camp Nou i la roda de premsa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut