Josep Maria Bartomeu: “Griezmann ens interessa”

Josep Maria Bartomeu: “Griezmann ens interessa”

El president blaugrana ha reconegut, en roda de premsa, que el Club treballa per a la incorporació del jugador francès i no ha tingut problemes a repassar l’actualitat que envolta el FC Barcelona

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha sortit davant els mitjans de comunicació per repassar l’actualitat blaugrana abans de la presentació de De Jong. Una compareixença que ha tingut lloc a l’Auditori 1899 i en el qual Bartomeu ha reconegut que el Club treballa per a la incorporació de Griezmann: “Aquest dijous hi va haver una trobada entre el CEO del FC Barcelona, Òscar Grau, i el conseller delegat de l’Atlètic de Madrid, Àngel Gil Marín. És un jugador que ens interessa”.

"Griezmann ens interessa i hem començat converses amb l'Atlètic de Madrid"

Josep Maria Bartomeu

Abans, però, d’atendre els mitjans de comunicació, Bartomeu ha tingut paraules d’agraïment per a Jordi Mestre, que ha estat vicepresident esportiu fins aquest dimecres: “Primer de tot, vull agrair la feina que ha fet Mestre al llarg dels 9 anys que ha estat al Club. Fa uns dies, en un dinar, Mestre em va comunicar la seva dimissió per discrepàncies amb la resta d’integrants de l’àrea esportiva i pel cansament acumulat durant tots aquests anys”. “Vaig entendre perfectament aquests motius i jo seré qui assumeixi les seves funcions. Ho vaig ser fa cinc anys, conec plenament el mercat i m’agrada fer aquesta tasca”, ha sentenciat un Bartomeu que ha parlat de molts noms propis.

Vicepresidència esportiva

“Em dono uns dies per parlar amb els directius responsables del futbol formatiu, els tècnics, etc., i quan acabi faré una reflexió i valoraré totes les qüestions que s’hagin de valorar”.

Víctor Valdés

“Fa uns dies em va trucar i em va comentar si ja era hora de tornar a casa. He estat seguint la seva tasca com a entrenador i ho ha fet molt bé. Estem encantats que torni i en els propers dies veurem quin lloc li podem oferir”.

Messi

“Acabem ja amb aquesta llegenda. Messi no demana jugadors. El que sí volen els jugadors és tenir un bon equip”.

Neymar Jr

“Sabem que Neymar Jr vol marxar del PSG i també sabem que el PSG no vol que marxi. Per tant, no hi ha cas”.

Ernesto Valverde

“Té contracte amb nosaltres i mai he preguntat a la Junta Directiva si volien que seguís o no”.

De Ligt

“Fa uns mesos vaig dir que sabia on jugaria i ara continuo dient que sé on jugarà aquesta temporada. Però no puc dir res més”.

Coutinho i Dembélé

“La temporada passada vam fer una aposta molt gran amb aquests dos jugadors. Són molt importants per a nosaltres”.

“Quan Dembélé surt al camp tothom ja sap que passaran coses. És un jugador amb molt de talent".

Mirotic

“Estem fent un gran equip de bàsquet i el que puc dir és que la seva contractació està avançada, però encara no està tancada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut