Messi, Coutinho i Arthur, cara a cara en el Superclásico

Messi, Coutinho i Arthur, cara a cara en el Superclásico

Tres jugadors del FC Barcelona lluitaran amb les seves respectives seleccions per fer-se un lloc a la final de la Copa Amèrica

Les seleccions d’Argentina i Brasil disputaran la semifinal de la Copa Amèrica, un partit marcat per la presència de jugadors blaugrana en tots dos equips i per la seva històrica rivalitat.

D’una banda, Lionel Messi i la seva selecció arriben a la cita després d’haver acabat segons a la fase de grups i de tombar Veneçuela a la ronda de quarts. Per al combinat ‘albiceleste’ es tracta d’una oportunitat única per classificar-se per a una tercera final de la Copa Amèrica de manera consecutiva. Ara bé: en les dues últimes va caure a la final. L’Argentina no aixeca el títol sud-americà des del 1993.

Messi tindrà al davant dos companys de vestidor: Philippe Coutinho i Arthur. Els dos brasilers, peces clau al seu equip, exerceixen d’amfitrions en un Brasil que va arribar a semifinals després d’eliminar el Paraguai a la tanda de penals i que no guanya la Copa Amèrica des del 2007.

32è Superclásico a la Copa Amèrica


Es tracta del duel més repetit a la història de la Copa Amèrica, en què tots dos combinats han arribat a lluitar 32 vegades en aquesta competició i fins a 105 cops en tota la història de les dues seleccions.

La història juga a favor del Brasil, que ha eliminat el seu etern rival les darreres quatre vegades que s’han enfrontat. A més, el Brasil mai ha perdut com a local contra l’Argentina en partits no amistosos.

Cita imprescindible, per tant, la que es viurà a Belo Horizonte. Passi el que passi, hi haurà presència blaugrana a la gran final de diumenge a Maracanà.

Cal recordar que, a més, un altre blaugrana participarà a les semifinals de la Copa Amèrica. Serà Arturo Vidal, que defensarà els colors de Xile en la segona semi que es jugarà dijous contra el Perú.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut