Coutinho, el jugador amb més partits de la temporada

Coutinho, el jugador amb més partits de la temporada

El brasiler ha disputat un total de 68 duels entre Club i selecció, més que qualsevol jugador a les principals Lligues europees

Acaba oficialment el curs 2018/19, i amb ell, un gran rècord per al barcelonista Philippe Coutinho. El jugador brasiler ha estat el futbolista amb més partits disputats de la temporada a les principals Lligues europees, més que qualsevol altre. En total, el 7 blaugrana ha participat en 68 partits, 54 amb el FC Barcelona i 14 amb la selecció brasilera, a falta que encara en pugui jugar dos més amb la canarinha a la Copa Amèrica.

Els 54 duels amb el conjunt culer es desglossen de la manera següent: 34 a la Lliga, 12 a la Champions, 7 a la Copa del Rei i un a la Supercopa d'Espanya. A més, en aquests partits ha anotat un total d'11 gols: cinc a la Lliga, tres a la Champions i tres a la Copa. Pel que fa a la selecció brasilera, ha disputat 14 partits, desglossats de la manera següent: 10 amistosos i 4 a la Copa Amèrica (de moment).

El segueix en aquesta llista el jugador de l'Ajax Daley Blind, amb un partit menys (67), seguit d'Eden Hazard i Quincy Promes (66), que tanquen el top-3. Així doncs, Coutinho tanca el curs 2018/19 com el jugador amb més participacions a falta d'acabar la Copa Amèrica, on està classificat per a les semifinals, les quals les disputarà contra l'Argentina de Leo Messi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut