Daniel, reforç de luxe per al Barça 2019/20

Daniel, reforç de luxe per al Barça 2019/20

El jugador brasiler arriba lliure procedent del Movistar Inter i firma per dues temporades amb el Club

Daniel Shiraishi ja és nou jugador del Barça de futbol sala per a les dues properes temporades. Daniel és brasiler, té 33 anys, juga d’ala, i arriba lliure procedent del Movistar Inter, on ha jugat les últimes cinc temporades. Daniel cobrirà la vacant que deixa Leo Santana al Barça.

Experiència i qualitat

Daniel és un jugador de qualitat contrastada i peça clau en els títols de Movistar Inter en aquests últims anys. Va arribar al club de Torrejón procedent del Carlos Barbosa brasiler, i amb Inter ha guanyat 4 lligues, 2 Champions, 2 Copes d’Espanya, 1 Copa del Rei i 3 Supercopes d’Espanya. Aquesta última temporada ha estat el màxim golejador del club interista a la Lliga, amb 19 gols.

Com a jugador és un futbolista molt complet, d’una tècnica exquisida, i que també destaca pel seu desplegament físic i bona definició. És ala, però també pot ocupar ocasionalment la posició de tanca. La seva bona visió de joc i precisió en la passada el converteixen en un jugador molt valuós per a un equip com el Barça, acostumat a tenir la possessió.

“Vull marcar una època al Barça”

Daniel ha atès els mitjans oficials del Club i, en les seves primeres declaracions com a jugador del Barça, s’ha mostrat ambiciós amb la nova etapa que comença. “Em sento preparat per ajudar el Barça a guanyar el màxim de títols possibles. Ara ens toca començar un nou cicle i el gran repte és aixecar la Champions”, ha comentat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut