Assistència Sanitària es converteix en patrocinador principal dels esports professionals del Barça

Assistència Sanitària es converteix en patrocinador principal dels esports professionals del Barça

El FC Barcelona i Assistència Sanitària amplien el seu acord de patrocini fins al 30 de juny del 2024

El FC Barcelona ha ampliat el seu acord de patrocini amb Assistència Sanitària, fins ara partner mèdic oficial del Club. D’aquesta manera, l’asseguradora es converteix, a més, en patrocinador  principal dels esports professionals de l’entitat blaugrana fins al 30 de juny del 2024.

Aquest nou acord ha estat possible gràcies a la relació àmpliament consolidada entre ambdues entitats, vinculades des de fa 15 anys en la prestació de serveis i patrocinis. En el marc d’aquesta aliança, Assistència Sanitària és el proveïdor d’assegurances mèdiques del FC Barcelona i té presència a les instal·lacions del Club, que utilitza els centres d’atenció mèdica de l’asseguradora, així com l’Hospital de Barcelona quan la pràctica mèdica ho requereix, especialment per a la realització de proves mèdiques de complexitat.

Ambdues entitats col·laboren sota el concepte “Units per l’excel·lència”, que posa de manifest la seva manera de treballar en els seus respectius àmbits -la sanitat i l’esport- en els quals són un referent.

Ara, el FC Barcelona i Assistència Sanitària fan un pas més en aquesta col·laboració i reforcen aquesta trajectòria comuna amb un nou acord que contribuirà a seguir consolidant el posicionament poliesportiu del Club. En aquesta línia, els equips d’esports professionals de l’entitat blaugrana -bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins– portaran el logo de l’asseguradora al frontal de les seves samarretes durant les properes cinc temporades i la seva denominació oficial tornarà a ser únicament Barça.

Així mateix, aquesta nova aliança ofereix a Assistència Sanitària drets d’associació i d’imatge, drets de publicitat i promoció i drets d’hospitalitat, entre d’altres, tant pel que fa a les seccions professionals i en l’espai del Palau Blaugrana com també en el futbol i en el recinte del Camp Nou.

En les properes setmanes està previst celebrar un acte de presentació oficial de l’acord, en el qual es compartiran els detalls d’aquesta nova aliança. 

Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona

“La nostra associació amb Assistència Sanitària ens permetrà continuar creixent i consolidant el nostre posicionament poliesportiu. Ens fa especial il·lusió compartir aquest viatge amb una entitat de referència a casa nostra, reconeguda per la seva excel·lència. Celebrem aquesta nova fita per als esports professionals del Club”.

Declaracions del Dr. Ignacio Orce, president d’Assistència Sanitària

“L’ampliació de l’acord amb el FC Barcelona per esdevenir partner principal de totes les seves seccions professionals ens omple d’orgull i reforça, encara més, els vincles de coincidència i valors entre les dues entitats. Com a companyia de referència a Catalunya amb prop de 5.000 metges i una clara vocació de servei per millorar i preservar la salut de les persones mitjançant hàbits saludables, vincular-nos al referent de l’esport català és una magnífica oportunitat per reforçar la visibilitat del nostre ofici i de la nostra vocació professional”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut