Jokin Ezkieta, Mate, Mujica i Merveil no continuaran la temporada vinent al Barça B

Jokin Ezkieta, Mate, Mujica i Merveil no continuaran la temporada vinent al Barça B

El Club agraeix la professionalitat dels quatre futbolistes durant la seva etapa a l’Entitat i els desitja els millors èxits personals i esportius en el futur

Els jugadors Jokin Ezkieta, Mate, Mujica i Merveil finalitzen la seva relació contractual amb el FC Barcelona aquest 30 de juny i no continuaran la temporada vinent al Barça B. El Club agraeix la professionalitat dels quatre futbolistes durant la seva etapa al futbol formatiu blaugrana i els desitja els millors èxits personals i esportius en el futur. A aquestes quatre baixes s’ha d’afegir també la de Braima Fati, que la darrera temporada estava cedit al Vilafranca.

Jokin Ezkieta, de 22 anys, va arribar al Barça B al juliol del 2015 procedent de l'Osasuna, i va disputar la primera temporada com a blaugrana a la Segona Divisió B on va jugar tres partits de Lliga com a titular. La temporada 2016/17 va jugar cedit al Sabadell, on va disputar 37 partits de Lliga. El 27 de setembre del 2017 debuta com a titular a la Segona Divisió A de la mà del tècnic Gerard López en la derrota del Barça B a casa davant del Lugo (1-2). Aquesta temporada 2018/2019, a la Segona Divisió B i amb Garcia Pimienta a la banqueta, ha disputat 10 partits com a titular en els quals ha encaixat 13 gols. L'agost del 2018, davant la lesió de Jasper Cillessen, va ser convocat per Ernesto Valverde per al partit de la segona jornada de Lliga contra el Valladolid. El tram final de la temporada ha estat marcat per la seva lesió a la mà esquerra.

El mallorquí Mate, per la seva part, va arribar a la Masia en edat cadet. Després de tres temporades al Juvenil A, en què va alçar la Lliga i la Youth League, va fer el salt definitiu al Barça B aquesta temporada 2018/19. Un any que, malauradament, ha estat marcat per la greu lesió del menisc extern del genoll esquerre que es va fer a l’estiu.

Els gols de Mujica

Rafa Mujica va arribar al FC Barcelona en edat juvenil. Sent juvenil de segon any ja va debutar amb el Barça B i va marcar contra el Sabadell el seu primer gol. La temporada 2016/17 puja al Barça B, amb el qual assoleix l'ascens a la Segona Divisió A. La temporada 2017/18 és cedit al Cornellà, i torna al filial blaugrana per al curs 2018/19. Aquesta temporada ha participat en 33 partits amb el Barça B, en els quals ha marcat 7 gols. Destaca el seu hat-trick a la cinquena jornada de Lliga al camp del Conquense.

I, finalment, l’internacional congolès Merveil Ndockyt, que va arribar al mercat d’hivern procedent del Mallorca, on estava cedit pel Getafe, deixa el Club després d’haver participat en 10 partits i marcat dos gols contra l’Olot i l’Atlètic Llevant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut