Acord amb el Celta pel traspàs de Denis Suárez

Acord amb el Celta pel traspàs de Denis Suárez

El FC Barcelona i el Celta de Vigo han arribat a un acord pel traspàs del jugador. El conjunt gallec pagarà al FC Barcelona 12,9 milions d’euros més 3,1 en variables

El FC Barcelona i el Celta de Vigo han arribat a un acord pel traspàs del jugador Denis Suárez. El conjunt gallec pagarà al FC Barcelona 12,9 milions d’euros més 3,1 en variables.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Denis Suárez pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

71 partits, 8 gols i 5 títols

D’aquesta manera, el futbolista gallec posa fi a la seva segona etapa barcelonista després de jugar al Barça B durant la temporada 2013/14. Denis Suárez va arribar al primer equip a l’estiu del 2016, després de dues cessions al Sevilla i el Vila-real. Les seves bones actuacions van convèncer el Club per exercir la clàusula de recompra i el migcampista gallec va tornar al FC Barcelona per posar-se a les ordres de Luis Enrique.

En total, Denis Suárez ha jugat 71 partits oficials en les tres temporades que ha estat al FC Barcelona. En la seva trajectòria amb el primer equip ha marcat vuit gols i ha pogut aixecar cinc títols: una Lliga, dues Copes del Rei i dues Supercopes d’Espanya per omplir el seu palmarès. En la seva etapa prèvia amb el Barça B havia disputat 36 compromisos. 

Després de marxar cedit el mes de gener passat a l’Arsenal, ara el migcampista marxa traspassat al Celta, l'equip de la seva terra. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut