Gran representació blaugrana a les semifinals de la Copa Amèrica

Gran representació blaugrana a les semifinals de la Copa Amèrica

Coutinho, Arthur, Messi i Vidal s'han classificat per a la següent ronda, i el Barça tindrà representació a totes dues semifinals

Gran representació blaugrana a les semifinals de la Copa Amèrica. Tot i la derrota de l'Uruguai davant el Perú als penals, quatre dels cinc barcelonistes presents al campionat passen de ronda i certifiquen la representació del Barça a les dues semifinals, fet que assegura -com a mínim- un finalista culer.

Coutinho i Arthur amb Brasil i Leo Messi amb l'Argentina es veuran les cares a la primera semifinal (la matinada de dimarts a dimecres a les 2.30 hores), en el clàssic per excel·lència del futbol sud-americà. Els brasilers arriben després d'eliminar als penals el Paraguai, mentre que l'albiceleste es va desfer de Veneçuela per un clar 2-0.

Pel que fa a l'altra semifinal, finalment no hi haurà duel blaugrana: Arturo Vidal amb Xile (després d'eliminar Colòmbia) s'enfrontarà al Perú, que ha eliminat l'Uruguai de Luis Suárez. La segona semifinal tindrà lloc la matinada de dimecres a dijous, també a les 2.30 hores.

Així doncs, enfrontament barcelonista a la primera semifinal, que assegura també un blaugrana a la gran final de diumenge i també al partit pel tercer i quart lloc de dissabte. Tres seleccions representades i quatre jugadors blaugrana que buscaran aconseguir la desitjada Copa Amèrica 2019. I tu, qui penses que guanyarà?

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut