Laia Codina i Carla Armengol, en dinàmica de primer equip

Laia Codina i Carla Armengol, en dinàmica de primer equip

Les dues futbolistes han estat clau en el bon rendiment del filial en les darreres temporades

Les jugadores Laia Codina i Carla Armengol, fins a l’última temporada al Barça B, portaran a terme dinàmica de primer equip a partir del curs 2019/20. Les dues futbolistes han estat peces fonamentals en un filial que ha aconseguit l’ascens a la nova categoria de plata, la Primera Divisió B.

Als seus 19 anys i en la seva cinquena temporada al Club, Codina ha estat la capitana del Barça B, amb el qual ha disputat 24 dels 26 partits de Lliga. Pot jugar de central, de lateral o de mig centre i és internacional en les categories inferiors. De fet, a l’estiu passat va ser campiona d’Europa sub-19 i en aquests moments està concentrada amb la selecció espanyola per afrontar un nou Europeu de la mateixa categoria.

Carla, per la seva banda, té 21 anys i, des del 2010 ha passat per totes les categories inferiors blaugrana. Capaç d’actuar en qualsevol posició per les dues bandes, en l’última temporada va ser la màxima golejadora del filial, a la Segona Divisió, amb 19 gols en 25 jornades disputades. La carrilera va ser una de les quatre jugadores del planter que va fer la pretemporada 2018/19 amb el primer equip i ja s’hi va estrenar –amb gol– a la Copa Catalunya del 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut