Cinc culers entre els millors de l'LNFS

Cinc culers entre els millors de l'LNFS

Ferrao, Juanjo, Léo Santana, Sergio Lozano i Andreu Plaza, nominats entre els millors de la temporada

Un cop acabada l'LNFS, on el Barça Lassa s'ha proclamat campió de Lliga, s'han determinat també els nominats als 'Millors de la temporada 2018/19', on destaca una gran representació blaugrana. Fins a cinc culers estan entre els finalistes (en el cas de Ferrao en dues categories diferents), fet que demostra la gran temporada del conjunt barcelonista.

El pivot brasiler ha estat nominat tant en la categoria de millor jugador, juntament amb Pito (ElPozo Múrcia) i Carlitos (Jaén Paraíso Interior), com de millor pivot, amb Pito (ElPozo Múrcia) i Mati Rosa (Palma Futsal). Pel que fa a millor porter, Juanjo és la representació blaugrana, juntament amb Barrón (Palma Futsal) i Fede (ElPozo Múrcia). Léo Santana també ha estat seleccionat entre els millors tanques, amb Matteus (ElPozo Múrcia) i Araça (CA Osasuna Magna).

A més, el capità Sergio Lozano forma part dels millors ales, amb Carlitos (Jaén Paraíso Interior) i Miguelín (ElPozo Múrcia), i Andreu Plaza, entre els millors entrenadors, amb Diego Giustozzi (ElPozo Múrcia) i Antonio Vadillo (Palma Futsal). Així doncs, cinc culers en sis categories diferents, gràcies als vots emesos pels aficionats i els mitjans de comunicació, des del 24 fins al 28 de juny, a través de la pàgina web oficial de la Lliga Nacional de Futbol Sala. En els propers dies, i després de quantificar les votacions dels entrenadors i capitans dels setze equips que han disputat la Primera Divisió la temporada 2018/19, es coneixeran els guanyadors de cada categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut