Arthur i Coutinho, classificats per a les semifinals de la Copa Amèrica

Els dos blaugranes han completat tot el partit, inclòs la pròrroga i els penals en el triomf de la ‘canarinha’

El Brasil s’ha classificat per a les semifinals de la Copa Amèrica després d’imposar-se al Paraguai als penals (4-3). Els penals han hagut de decidir quin seria el primer semifinalista de la competició, després que els 90 minuts acabessin sense gols (0-0), si bé el Brasil ha jugat amb un home més des del minut 58 per l’expulsió de Fabián Balbuena amb vermella directa. Arthur i Coutinho han disputat tot el partit i el ‘7’ culer ha estat l’encarregat de transformar una de les penes màximes de la tanda de penals.

Arthur: “Aquesta classificació ens dona la confiança que necessitàvem”

El migcampista blaugrana ha atès als mitjans de comunicació al final del matx i s’ha mostrat content per aquest triomf: “Hem creat moltes ocasions. L’afició ens ha recolzat i no hem desistit fins al final”. “Aquesta classificació ens dona la confiança que necessitàvem. Ara no ens podem relaxar i hem de pensar en el pròxim partit”, ha afegit Arthur.

Torn per a Messi, Arturo i Suárez

Aquest divendres serà el torn de Leo Messi amb l'Argentina. El combinat argentí buscarà el pas a les semifinals contra Veneçuela a partir de les 21.00 hores. Per la seva part, la Xile d'Arturo Vidal jugarà contra Colòmbia aquesta matinada (01.00 hores), mentre que l'Uruguai de Suárez ho farà aquest dissabte a partir de les 21.00 hores contra Perú. Així doncs, fins a quatre blaugranes podrien disputar les semifinals de la Copa Amèrica.