Txus Lahoz: “El projecte té recorregut i només necessita petits retocs”

Txus Lahoz: “El projecte té recorregut i només necessita petits retocs”

El mànager esportiu destaca la “maduresa” que ha assolit l’equip i manifesta una “confiança absoluta” en la plantilla i l’'staff' tècnic actuals

Cinc dies després d’aixecar el títol de Lliga i completar el triplet, el mànager esportiu Txus Lahoz ha fet balanç de la temporada i també ha parlat dels reptes de futur que afronta l’equip a partir d’ara en una extensa entrevista a BarçaTV.

“Ara toca gaudir del triomf, perquè ha costat molt arribar fins aquí”, ha començat dient Txus Lahoz. “La Champions i el futur? Beneïda pressió”, diu sobre el futur. “Evidentment que en volem més i hem de seguir treballant, però ara toca gaudir del moment”. A l’hora d’assenyalar les claus de l’èxit, Lahoz ho té clar. “L’equip s’ha fet gran a nivell mental, sap ser-hi en els moments difícils i de més pressió”, explica el mànager. I una altra clau de l’èxit: el suport del Club al projecte. “Mai hem tingut cap dubte que treballàvem en la bona direcció i ho hem demostrat sempre amb les decisions que hem pres”, explica Lahoz.

“Seria absurd fer grans canvis”

Txus Lahoz també ha parlat de la planificació esportiva de cara a la propera temporada. “Hem lluitat molt amb aquests jugadors per arribar on estem i seria absurd ara fer grans canvis”, diu Lahoz. “Tenim confiança plena en la plantilla i l’staff actuals, el projecte té recorregut i només necessita petits retocs per no alterar el ritme que portem”.

S’esperen, doncs, pocs moviments aquest estiu. Un de ja confirmat: la marxa de Léo Santana, que acabava contracte i no seguirà. I sobre els possibles fitxatges, Txus Lahoz llança una advertència: “No vull ni puc permetre que ningú s’aprofiti de l’escut per rebentar el mercat, jo he de marcar unes pautes i vindrà només qui realment vulgui estar aquí”, avisa Lahoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut