Acord amb el València pel traspàs de Norberto Murara ‘Neto’

Acord amb el València pel traspàs de Norberto Murara ‘Neto’

El cost de l’operació del porter brasiler serà de 26 milions d’euros més 9 en variables

El FC Barcelona i el València CF han arribat a un acord pel traspàs del jugador Norberto Murara Neto. El cost de l’operació serà de 26 milions d’euros més 9 en variables.

El jugador signarà contracte amb el Club per a les pròximes quatre temporades, fins al final de la temporada 2022/23, amb una clàusula de rescissió de 200 milions.

Pròximament us detallarem el programa previst amb motiu de la presentació de Neto com a nou jugador del primer equip de futbol.

Neto, corpulència i agilitat

L’agilitat i la velocitat de moviments de Norberto Murara Neto (19 de juliol de 1989), nascut a Araxá, li han permès defensar amb seguretat i encadenar actuacions destacades a la porteria del València (2017-2019), de la Juventus (2015-2017), de la Fiorentina (2011-2015) i del Paranaense (2002-2011). Porter des de ben petit a la seva terra natal, sempre s’ha enfundat els guants emulant el seu pare.

Neto va saltar a Europa de la mà de la Fiorentina. Les seves dues darreres temporades als Gigliati van ser espectaculars, sent una de les peces cabdals de l’entramat defensiu de la Fiorentina, i li van valer per fitxar per la Juventus. Però al conjunt de Torí va ser el suplent de Buffon. El caràcter i l’objectiu de seguir millorant any rere any van conduir el brasiler al València, on ha estat el porter titular aquests dos darrers anys.

Amb Neto la porteria s’encongeix

El porter brasiler infon presència sota pals. La seva alçada, quasi de dos metres, combinada amb la seva agilitat fan de Neto un porter que redueix l’amplitud de la porteria per a un davanter. D’aquesta manera, l’ex del València es mostra segur en les jugades aèries, però també és difícil superar-lo en la línia de gol i en l’un contra un. A més, tot i la seva alta estatura, Neto ha demostrat velocitat i reflexos sent el guardià de porteries complexes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut