Acord amb el València pel traspàs de Jasper Cillessen

Acord amb el València pel traspàs de Jasper Cillessen

El conjunt valencià pagarà 35 milions d’euros pel porter holandès, que deixa el FC Barcelona després de tres temporades en què ha aconseguit cinc títols i ha disputat 32 partits

El FC Barcelona i el València CF han arribat a un acord pel traspàs del jugador Jasper Cillessen. El conjunt valencià pagarà al FC Barcelona 35 milions d’euros.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Jasper Cillessen pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

5 títols i 32 partits

Així doncs, Cillessen deixa el FC Barcelona després de tres temporades defensant els colors blaugrana. El porter holandès va arribar l’estiu del 2016 procedent de l’Ajax, coincidint amb la darrera temporada de Luis Enrique a la banqueta culer i, posteriorment, amb Ernesto Valverde en els dos cursos següents.

En aquests tres anys, Cillessen ha disputat un total de 32 partits: cinc a la Lliga, tres a la Champions i 24 a la Copa, en la que ha estat la seva competició predilecta. L’holandès ha aconseguit cinc títols en aquesta etapa com a culer: dues Lligues, dues Copes del Rei i una Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut