Acord amb l'Everton pel traspàs d’André Gomes

Acord amb l'Everton pel traspàs d’André Gomes

El portuguès acaba la seva etapa amb el FC Barcelona, amb el qual ha aixecat quatre títols, i torna a la Premier League

El FC Barcelona i l’Everton Football Club han arribat a un acord pel traspàs del jugador André Gomes. El conjunt anglès pagarà al FC Barcelona 25 milions d’euros més variables.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a André Gomes pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Així doncs, després d’haver estat cedit a l’Everton durant el darrer curs, el migcampista posa el punt final a la seva etapa com a culer.

78 partits com a blaugrana, quatre títols

André Gomes va fitxar pel FC Barcelona el 21 de juliol del 2016, després de dues temporades al València. Va debutar el 14 d’agost del 2016 contra el Sevilla, al Sánchez Pizjuán (0-2), a l’anada d’una Supercopa d’Espanya que acabaria convertint-se en el seu primer títol com a blaugrana.

Durant la seva etapa al Barça (2016/17 i 2017/18), ha jugat en les diferents posicions del mig del camp i, fins i tot, va arribar a jugar de lateral a la final de la Copa del Rei, contra l’Alabès, en un partit que va servir perquè el portuguès aixequés el seu segon títol. En total, ha jugat 78 partits, i ha marcat tres gols: un contra el seu exequip, el València, i els altres dos contra l’Osasuna. A més, André Gomes ha guanyat un total de quatre títols en dues temporades: una Lliga, dues Copes del Rei i una Supercopa d’Espanya. El curs 2018/19, André Gomes ha jugat cedit a l’Everton de la Premier League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut