Acord amb l'Osasuna pel traspàs de Marc Cardona

Acord amb l'Osasuna pel traspàs de Marc Cardona

El davanter deixarà la disciplina blaugrana i jugarà a les files del conjunt navarrès que ha ascendit enguany a la Primera Divisió

El FC Barcelona i el Club Atlético Osasuna han arribat a un acord pel traspàs del jugador Marc Cardona. El conjunt navarrès pagarà al FC Barcelona 2,5 milions d’euros.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Marc Cardona pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Del Barça B a Primera

El futbolista lleidatà posa fi a la seva etapa barcelonista després de jugar al Barça B durant les temporades 2016/17 i 2017/18. Al llarg d’aquests dos cursos amb el segon equip blaugrana, el davanter va marcar 24 gols en 60 partits. A més, va debutar amb el primer equip de la mà de Luis Enrique el desembre del 2016 al Camp Nou contra el Borussia Monchengladbach. A la mateixa temporada, el tècnic asturià va donar-li minuts a la Copa del Rei en l’Hèrcules-Barça.

Aquest darrer curs, Marc Cardona ha estat a les files de la SD Eibar en condició de cedit. Amb el conjunt basc s’ha estrenat com a golejador de Primera Divisió, on ha marcat un total de tres dianes. Ipurúa, contra la Reial Societat, Mendizorrotza, contra l’Alabès, i Santiago Bernabéu, contra el Reial Madrid, han estat els escenaris on Marc Cardona ha deixat la seva firma anotadora a la Lliga. Ara, el davanter lleidatà marxa traspassat a l'Osasuna.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut