Emotiu comiat de Léo Santana

Emotiu comiat de Léo Santana

El brasiler, que acaba contracte i no seguirà al Club, s’ha guanyat l’estima de companys i afició en les seves dues temporades al Barça

La final contra ElPozo va ser l’últim partit de Léo Santana amb la samarreta del Barça Lassa. El brasiler acaba contracte el proper 30 de juny i no seguirà al Club. Léo Santana ha jugat dues temporades al Barça Lassa i marxa amb el premi més important de tots: l’estima de companys i afició. El seu caràcter lluitador i extravertit l’han convertit en una icona per a l’afició i en l’alegria del vestidor. Un jugador que deixa una petjada important al Palau i que se’n va del Club amb una Lliga, una Copa d’Espanya, dues Copes del Rei i dues Copes Catalunya al seu palmarès.

“Sempre portaré el Barça al cor”

El Club i els companys el van acomiadar entregant-li una samarreta emmarcada. “Han estat dos anys meravellosos, sempre portaré el Barça al cor”, va dir Léo Santana. “Deixo molts amics al Club i a Barcelona, i sobretot dono les gràcies a l’afició per l’estima que sempre m’ha demostrat”, va manifestar Santana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut