Mike van Beijnen s’incorpora al Barça

Mike van Beijnen s’incorpora al Barça

El defensa holandès, que arriba al filial amb la carta de llibertat, signa per a les properes dues temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros

Mike van Beijnen ha formalitzat aquesta tarda la signatura de contracte amb el FC Barcelona. Ho ha fet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en presència del directiu Silvio Elías, responsable del futbol formatiu professional, i ha rubricat la seva vinculació per a les properes dues temporades, fins el 2021. El jugador arriba amb la carta de llibertat i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

El defensa holandès, de 20 anys, ha passat aquest matí les pertinents proves mèdiques als serveis mèdics del FC Barcelona. A la signatura del contracte també han estat presents Josep Segura, mànager esportiu de futbol, i els responsables del futbol formatiu professional, José Mari Bakero i Guillermo Amor.

Mike van Beijnen és un lateral dret de llarg recorregut que ha jugat amb anterioritat al NAC Breda, PSV Eindhoven i Willem II.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut