Luka Cindric, nou jugador del Barça Lassa

Luka Cindric, nou jugador del Barça Lassa

El Barça Lassa ha arribat a un acord amb el Vive Kielce polonès per al traspàs del central croat, que té 25 anys, mesura 1,82m i està considerat com un dels millors jugadors del món

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el PGE Vive Kielce de Polònia per a la incorporació de Luka Cindric, que té 25 anys i mesura 1,82 m. El central croat ha signat contracte amb el conjunt blaugrana per quatre temporades, fins al 30 de juny del 2023.

Reforç per a la primera línia

Cindric, nascut el 5 de juliol del 1993 a Ogulin, arriba al Barça Lassa per completar una primera línia de luxe. Compartirà la direcció del joc amb Raúl Entrerríos i Aron Pálmarsson, que també poden actuar al lateral esquerre. El croat, als seus 25 anys, ja està considerat un dels millors jugadors del món en la seva posició. Es tracta d’un jugador intel·ligent, capaç de llegir en cada moment la millor situació del partit, i amb un bon u contra u gràcies a la capacitat de fintar. L’internacional per Croàcia no és un golejador, però té un bon llançament de llarga distància. En l’última edició de la Lliga de Campions, en la qual es va enfrontar al Barça Lassa en el duel pel tercer i quart lloc, Cindric va marcar un total de 59 gols.

El nou jugador blaugrana va començar la seva carrera professional al HRK Karlovac croat, i al 2014 va signar pel Metalurg macedoni, on va debutar a la Champions League. La temporada següent va canviar d’equip, però no es va moure de Macedònia. Va fitxar pel Vardar, a qui va fer campió d’Europa el 2017 eliminant el Barça Lassa, amb un gol seu en l’últim segon, en les semifinals. L’última temporada l’ha disputat al Vive Kielce polonès sota les ordres del tècnic Talant Dujshebaev.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut