La Penya Barcelonista Roda de Ter i les Masies celebra el seu 30è Aniversari

La Penya Barcelonista Roda de Ter i les Masies celebra el seu 30è Aniversari

La secretària de la Junta Directiva del FC Barcelona, Maria Teixidor, va presidir l’acte en què es va sentir com a casa

La Penya Barcelonista Roda de Ter i les Masies va celebrar diumenge el seu 30è Aniversari en un acte presidit per la secretària de la Junta Directiva del FC Barcelona, Maria Teixidor. El moviment de penyes també va comptar amb la presència de l’exjugador i membre de l’Agrupació Barça Jugadors, Paco Clos; el president de la penya homenatjada, Isidre Costa; el president de la Federació de Penyes Barcelonistes d’Osona i el Ripollès, Xavier Canudas; i els dos alcaldes de les localitats: Jordi Vistos, alcalde de Les Masies de Roda, i Albert Serra, alcalde de Roda de Ter.

Maria Teixidor, que també és responsable del Futbol Femení del FC Barcelona, va posar en valor el treball que s’està exercint des del Club per incentivar el futbol femení i va recordar l’èxit de les blaugranes en ser el primer equip espanyol de la història en arribar a la final de la UEFA Women’s Champions League. A més, també va destacar els passos que estem donant com a societat cap a la inclusió de la dona tant en la vida pública com en el món de l’esport.

L’acte va consistir en una visita a l’Ajuntament de Les Masies de Roda, un vermut a peu dret on la directiva va poder xerrar amb el centenar de penyistes presents i un dinar commemoratiu de l’aniversari amb la posterior i ja tradicional tallada de pastís amb tota la taula presidencial.

Els penyistes es van sentir com a casa degut a l’àmplia cordialitat i amabilitat de la penya amfitriona. Tots els assistents invitats coincideixen en ressaltar la calidesa de la penya, definint-la com a molt propera i acollidora. Tant és així que la Maria Teixidor, sentint-se com a casa i de la mà del president de la PB Roda de Ter, va passar de taula en taula per brindar i dedicar unes paraules personalment a cada culer.

En els seus orígens, la PB Roda de Ter va ser fundada el 1989 per nou culers que tenien una gran afició pel FC Barcelona. A hores d’ara, són 250 socis i sòcies que fidelitzen la seva passió pel Club desplaçant-se fins al Camp Nou sempre que el Barça juga a casa.

IMG_9760

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut